.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Developer's Farm > General Bot Coding
General Bot Coding See what a pain it is to get those little mechs shooting around

Reply
 
Thread Tools
Bot authid
Old
  (#1)
abhishek009
Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Apr 2013
Depressed Bot authid - 13-12-2013

Hello there,
I want to change the Bot's authid BOT to STEAM_ID_LAN when we execute STATUS command in counter strike 1.6 server. So how do I do it ?
Please help me out

Thank you
   
Reply With Quote
Re: Bot authid
Old
  (#2)
tschumann
Moderator
 
tschumann's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 125
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Default Re: Bot authid - 3 Weeks Ago

Probably the engine won't allow this I think - I think the status command is defined in the engine and the engine probably won't allow you to override a player's auth id.
   
Reply With Quote
Re: Bot authid
Old
  (#3)
The Storm
Council Member / E[POD]bot developer
 
The Storm's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,562
Join Date: Jul 2004
Location: Bulgaria
Default Re: Bot authid - 3 Weeks Ago

As far as I remember there should be some code in Podbot_mm that can override the BOT status, even simulate ping. You can check out there.
   
Reply With Quote
Reply

Tags
bot, bot making, counterstrike


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com