.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > HPB_bot
HPB_bot The trusty good ole mechs by botman HLDMTFCOpposing ForceDMCFront Line Force

Reply
 
Thread Tools
Bots work but won't shoot?
Old
  (#1)
Rootuser
Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Aug 2013
Arrow Bots work but won't shoot? - 27-08-2013

Hi all,

HL1 1.1.1.0, LAN Game: I am using the last version of HPB_Bot and everything seems to work except the bots won't shoot! Not at each other, not at me, but they WILL shoot at critters.


Any ideas?

Thank you in advance.
   
Reply With Quote
Re: Bots work but won't shoot?
Old
  (#2)
Weasel
Member
 
Weasel's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 44
Join Date: Mar 2008
Default Re: Bots work but won't shoot? - 05-10-2013

If you need a bot for HL1, you can try JK_Botti. I use that on both my Linux HL1 servers.

I have HPB_Bot working on my Linux DMC servers, but I had issues trying to get it to work with HL1 for some reason - don't remember why, it was so long ago.

PS: Forgot to ask, are you hosting on Windows? or Linux?
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com