.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > HPB_bot
HPB_bot The trusty good ole mechs by botman HLDMTFCOpposing ForceDMCFront Line Force

Reply
 
Thread Tools
Re: botmixer
Old
  (#11)
TJA
Member
 
Status: Offline
Posts: 38
Join Date: Mar 2004
Location: Bonn, Germany
Default Re: botmixer - 11-04-2010

When i load both bots in plugins.ini on a Linux box, the second one just does not load ...


JoeBots on CS 1.5 (HL1) UWC3:
beta.murka-terroristka.de:27025

6 Joebots, that go down by one for each human player ...
So you can play against 5 bots on UWC3!

The server runs with both Saved and Fast XP!

JoeBots play as CT all the time ...

Last edited by TJA; 11-04-2010 at 00:59..
   
Reply With Quote
Re: botmixer
Old
  (#12)
genmac
gunsmith
 
genmac's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 120
Join Date: Sep 2005
Location: North of Venus
Default Re: botmixer - 25-07-2015

It's 2015 and I hope someone can make this botmixer 5000 work on steam. I just want to load both sturmbot and shrikebot together. I can already load them using metamod but the problem is they use the exact same commands so just sturmbots are the ones the get's added in the game. IF there only a way to add alias or something to make command call on specific bot dll.
   
Reply With Quote
Re: botmixer
Old
  (#13)
MarD
Waypointer/Moderator
 
MarD's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,184
Join Date: Jan 2004
Location: Canada.. EH!?
Default Re: botmixer - 27-07-2015

Heyyo,

I think that (mEAn)Bot.Admin can do bot mixing but I'm not 100% sure as I haven't tried it myself. Give it a go and see.

http://meanmod.bots-united.com/index_mainpage.html


Later-a-much, and LONG LIVE THE D!,
(Link>>>MarD's Moddin' Site<<<Link) MarD

Rock Hound. (<Link)
   
Reply With Quote
Re: botmixer
Old
  (#14)
genmac
gunsmith
 
genmac's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 120
Join Date: Sep 2005
Location: North of Venus
Default Re: botmixer - 27-07-2015

Ok that looks promising but I can't seem to figure out how to combine the 2 bots.

For metamod I just create a config.ini (placed inside metamod folder) and place this two lines...
gamedll dlls/shrikebot.dll
gamedll sturmbot/dlls/sturm_bot.dll

Unfortunately seems sturmbot is the only one truly loaded when in game.
I have to disable the sturmbot line to load shrikebot or may be I'm not doing it correctly.
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com