.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Common Questions
Common Questions Are you seeking help ? Get it here !

Reply
 
Thread Tools
PB don't work
Old
  (#1)
tomax079
Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Mar 2013
Warning PB don't work - 29-03-2013

Hello all, i'm trying to find help and i hope some one of you will help me
Mine's PB don't work, i used latest version (V3 Build 21i / 23.03.2012), but it don't work. I tryed to read forum topics, but none of them helped me.
When i write in console „meta list“ it wont show, that PB are loaded and working.

Metamod.ini:
Code:
;PODBot
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so
  
Reply With Quote
Re: PB don't work
Old
  (#2)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: PB don't work - 29-03-2013

V3B22i is not the latest version. Your info is outdated. It's probably because I have forgotten to update www of podbot mm... Read here and here.
Write in the server console:
version
meta list
and show the output here.
Remeber - You have to install first the fullpack (the official version of podbot mm with all config files, waypoints etc), then updating only dll if You want to use the latest binary.
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com