.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > JKBotti
JKBotti The new generation of Half-Life bots by ghost of evilspy HLDMOpposing Force

Reply
 
Thread Tools
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#11)
The Storm
Council Member / E[POD]bot developer
 
The Storm's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,611
Join Date: Jul 2004
Location: Bulgaria
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 01-07-2007

Ok installed, min_bots 0, max_bots 6. Now in the server there is 9 players and still one bot, it works better than before but still is not perfect.
  
Reply With Quote
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#12)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 01-07-2007

here's 1.22. I added 'jk_botti debug_minmax 1/0' option. Turn it on when min/max start going wrong and copy console debug output here.
Attached Files
File Type: zip jk_botti_mm_i386.so-1.22.zip (149.8 KB, 208 views)
  
Reply With Quote
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#13)
The Storm
Council Member / E[POD]bot developer
 
The Storm's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,611
Join Date: Jul 2004
Location: Bulgaria
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 02-07-2007

Maybe something is wrong in your client struct...
Code:
status
#      name userid uniqueid frag time ping loss adr
# 1 "TimeJumpper" 20 UNKNOWN 101  1:20:15    0    0
# 2 "Digimon-man" 17 UNKNOWN 127  1:20:15    0    0
# 3 "Player_R0x[BMOD-lovers]" 15 UNKNOWN 135  1:20:15    0    0
# 4 "Medium_Sausage" 16 UNKNOWN 151  1:20:15    0    0
# 5 "Bitch_Slapper" 5 UNKNOWN  85  1:20:15    0    0
# 6 "mister_million_names" 8 UNKNOWN  89  1:20:15    0    0
# 7   "DuWi" 18 *********  80 16:51   72    0 *********
6 users
[jk_botti] debug_minmax mode ENABLED
[jk_botti] client count: 6, bot count: 5, max_bots: 6, min_bots: 0
[jk_botti] client_count < max_bots: FALSE
[jk_botti] client_count > max_bots: FALSE
[jk_botti] bot_count > min_bots: TRUE
[jk_botti] Should add bot: FALSE
[jk_botti] Should remove bot: FALSE
Before that there were 2 real users but still the bots was with one more bonus and when there is 6 users or more to play, there is always one bot in to the server.

EDIT: OK I just checked the server again and it seems that all is fine for now. (11:50 GMT+3)

Last edited by The Storm; 03-07-2007 at 12:05..
  
Reply With Quote
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#14)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 02-07-2007

Ok, I got new version to test with another way of check if client is valid.
Attached Files
File Type: zip jk_botti_mm_i386.so-1.23.zip (150.0 KB, 220 views)
  
Reply With Quote
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#15)
The Storm
Council Member / E[POD]bot developer
 
The Storm's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,611
Join Date: Jul 2004
Location: Bulgaria
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 02-07-2007

OK I just installed it but something strange showed up in to the console:
Code:
[jk_botti] Loading waypoint file: valve/addons/jk_botti/waypoints/crossfire.wpt
[jk_botti] - loaded: 321 waypoints, 1338 paths
[jk_botti] [matrix load] - loading jk_botti waypoint path matrix
Got a NaN origin on ammo_crossbow
Got a NaN origin on ammo_crossbow
Got a NaN origin on ammo_crossbow
[jk_botti] Executing valve/addons/jk_botti/jk_botti.cfg
The map is crossfire and I don't have any other mm plugins exept JKBotti. But anyway I'm not 100% sure that "Got a NaN origin on ammo_crossbow" come from JKBotti.
  
Reply With Quote
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#16)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 02-07-2007

Quote:
Originally Posted by The Storm View Post
"Got a NaN origin on ammo_crossbow" come from JKBotti.
I did get same warning on my linux server, so I removed jk_botti. Same error game up => I removed metamod. Same error => I developed win32 gamedll loader for linux-hlds (based on xine win32 codec loader). Same error game up.

I guess it's in engine bug (currently running engine_amd.so). I don't remember this appearing few years back so it's quite new. I'll check other engine_ix86.sos to see if it's compiler bug. Reverse-engineering shows that "Got a NaN origin on %s" is located in engine_xxxx.so/swds.dll ...
  
Reply With Quote
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#17)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 02-07-2007

"Got a NaN origin on %s", SV_CheckVelocity in QuakeWorld. It seems that only one entity causes triple error output:
http://cvs.icculus.org/cvs/twilight/...phys.c?rev=1.6

I ran engine_i686 and engine_amd, both show error. engine_i486.so hangs on same place.
  
Reply With Quote
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#18)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 02-07-2007

More debuging engine_i686.so shows that this isn't caused by one entity but once for every three dimensions of checked vector memory. Bug: Use of uninitialized vector memory?

I think I read about this sort of problem on some mm plugin.. gcc and msvc initialize array/vector memory differently, gcc making NaNs and msvc zero. HL-engine probably assumes msvc behavior.

Anyways it's valve bug.
  
Reply With Quote
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#19)
The Storm
Council Member / E[POD]bot developer
 
The Storm's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,611
Join Date: Jul 2004
Location: Bulgaria
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 03-07-2007

Ok running JKBotti 1.23, here output.
Code:
#      name userid uniqueid frag time ping loss adr
# 1 "d.f.j.rocky" 469 ********   3 02:03   22    0 ************
# 2 "Freshman Neuman" 430 ******** 175  1:23:26  177    0 *********
# 3    "Neo" 440 ********* 248  1:09:25   33    0 ***********
# 4 "master_gollum" 465 *********   3 05:59   31    0 *********
# 5 "D@RKNE$$" 462 ***********  33 10:17   73    1 ***********
# 6 "Big_Van" 6 UNKNOWN 717 18:32:19    0    0
# 7 "deniz91" 454 ******** 110 30:59   22    0 **********
# 8 "master hacker" 447 *********  83 55:22  359    0 **********
# 9 "The cocrissiumKil" 429 **********  34  1:24:55   79    0 **********
#10 "unnamed" 460 **********  9 15:45   74    0 **********
#11  "DrFlo" 461 **********  41 11:04   19    0 **********
#12 "Sir Sui <Jan>" 463 **********  38 10:14   18    0 **********
#13 "albertmendez1955" 470 **********   0 01:23  164    0 **********
#14  "Wofka" 467 **********  10 04:58   23    0 **********
#15   "PyRo" 471 **********   0 00:53   70    0 9**********
#16     "bu" 472 **********   0 00:18  163    0 **********
16 users


[jk_botti] client count: 16, bot count: 1, max_bots: 6, min_bots: 0
[jk_botti] client_count < max_bots: FALSE
[jk_botti] client_count > max_bots: TRUE
[jk_botti] bot_count > min_bots: TRUE
[jk_botti] Should add bot: FALSE
[jk_botti] Should remove bot: TRUE
[jk_botti] Test UTIL_PickRandomBot(), return value: 0
"[jk_botti] Should remove bot: TRUE" but the bot is not removed...

EDIT: I will hide the STEAM_ID's and IP's for security reasons.
  
Reply With Quote
Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support
Old
  (#20)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: jk_botti v1.20 release - bug fixes, new feature: lift support - 03-07-2007

Ah, logic error in PickRandomBot.
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com