.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > HPB_bot
HPB_bot The trusty good ole mechs by botman HLDMTFCOpposing ForceDMCFront Line Force

Reply
 
Thread Tools
waypoint editor problems with hpb
Old
  (#1)
nuk
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default waypoint editor problems with hpb - 13-07-2004

i am getting the unknown command error when i try to use the waypoint commands. i have tried the commands with rcon and still no good, i am running admin_mod and amx, ill try dissabling them but that probably wont work. I am using a cs linux hlds and i really only want to program a few waypoints for iceworld and pool party (as the bots dont buy weapons i assumed this would work out well to keep pings low)

has anyone found a place to dl waypoints ? (for this bot)

and also... is it just cs or are these bots hopelessly retarded ? haha, i am running them on 1 skill (supposedly the best according to the cfg) and they are just fools with bad aim.


thx, nuk
  
Reply With Quote
Re: waypoint editor problems with hpb
Old
  (#2)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: waypoint editor problems with hpb - 13-07-2004

Waypoint commands only work on a listen server. You have to install HPB_bot on your Windows gaming client and create a local server on it when you want to waypoint.



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
Re: waypoint editor problems with hpb
Old
  (#3)
nuk
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: waypoint editor problems with hpb - 13-07-2004

ah, i must have missed that. if i create a waypoint file on my local windows server, will it work when i upload it to linux ?

-thx, nuk
  
Reply With Quote
Re: waypoint editor problems with hpb
Old
  (#4)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: waypoint editor problems with hpb - 13-07-2004

sure



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
Re: waypoint editor problems with hpb
Old
  (#5)
botman
Super Moderator
 
Status: Offline
Posts: 280
Join Date: Jan 2004
Location: Plano, TX
Default Re: waypoint editor problems with hpb - 14-07-2004

...just make sure you FTP the file in BINARY (not TEXT) mode.

botman
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com