.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > IvPBot
IvPBot Another PODBot's evil descendance by KaCaT Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Re: Help Installing IvPBot?
Old
  (#11)
Dimitri
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Help Installing IvPBot? - 01-02-2004

I also had problems but after following KacaT's advice cs 1.6 doesnt crash anymore with a xp error message:

KaCaT:
"Before you install the bot, go to create a game in CS, then quit it (this will create the mp.dll which is needed by bots).

After you installed the bot, open liblist.gam in cstrike folder with notepad, replace
gamedll "dlls\mp.dll"
with
gamedll "ivpbot\ivpbot.dll"
Then, save the file and set its attribute to "Read-Only" mode by Right-Click on liblist.gam -> choose Properties from the menu -> Select Read-only from the General tab."

I also didn't have te mp.dll so that's probably your error.
I hope this solves your problem
  
Reply With Quote
Re: Help Installing IvPBot?
Old
  (#12)
Back4Now
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Help Installing IvPBot? - 01-02-2004

this is the directory structer that is on my machine:

C:\Program Files\Steam\SteamApps\My@e-Mail.com\counter-strike\cstrike\ivpbot

So it looks like you ipvbot directory might be in the wrong location.

hope this helps

B4N
  
Reply With Quote
Re: Help Installing IvPBot?
Old
  (#13)
herberg2
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Help Installing IvPBot? - 01-02-2004

Exactly right -- I looked at the directory structure of the entry in the liblist.gam file of the line I was replacing -- and realized that the instructions given by KacaT for putting the ivpbot was incorrect. Once I put them down one level into the cstrike directory -- it worked. I've been playing a few rounds now with the bots and am certainly pleased with the effort. I did notice that unlike the source they came from (podbot 2.5) -- the CT bots don't seem to "hear" when the bomb is planted. I was testing on de_dust. Is this true for other maps as well?
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com