.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > YappA > Half-Life and HL1 Mods
Half-Life and HL1 Mods Discuss about your favourites HL1 Mods here Half-Life

Reply
 
Thread Tools
zbot help :'(
Old
  (#1)
Bala
Member
 
Bala's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 39
Join Date: Dec 2004
Location: Singapore
Default zbot help :'( - 22-12-2004

i loaded my dedicated server then when
i do a "bot_add" the server automatically kicks the bot!!

heres my attemps adding the bots on steam dedicated server "Console" tab:
] bot_add
Navigation map 'maps\de_dust.nav' loaded.
Dropped Wyatt from server
Reason: Kicked
] bot_add
Dropped Bill from server
Reason: Kicked
] bot_add
Dropped Pat from server
Reason: Kicked

please if anyone know how to fix this problem , please reply.
i would do anything to fix this problem.

i really need some bots on my lonely server

(Im running HLDS)
  
Reply With Quote
Re: zbot help :'(
Old
  (#2)
dead bwoy
Member
 
dead bwoy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 512
Join Date: Feb 2004
Location: STL MO USA
Default Re: zbot help :'( - 22-12-2004

First off: Get rid of zbot! It is warez!!! No one here will help you with your problem.
Try one of the great bots here at BU! Oh and it might help if you told us what game you were running on your server if you like a suggestion... cs? cs:cz? cs:s? Or you could look at the cool little icons for the games each bot supports.
  
Reply With Quote
Re: zbot help :'(
Old
  (#3)
Whistler
Whistler
 
Whistler's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,493
Join Date: Feb 2004
Location: P. R. China
Default Re: zbot help :'( - 22-12-2004

I suppose you mean the CZero...
try:
bot_auto_vacate 0 (can't remember this, perhaps it's "bot_autovacate")
bot_join_after_player 0
  
Reply With Quote
Re: zbot help :'(
Old
  (#4)
Bala
Member
 
Bala's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 39
Join Date: Dec 2004
Location: Singapore
Default Re: zbot help :'( - 23-12-2004

THANKS ALOT Whistler !!!!!
It works after i did the both commands!!!!

to dead bwoy: im running dedicated server for cs:cz
and for cs 1.6, i use Whistler's YaPB Bot
And yes, YaPB Bot works perfect for cs1.6

And sorry i didnt introduce myself.

Im Bala from Singapore. I play cs1.6,cz,hldmc and tfc.
But mostly i love playing cs1.6 and cz.

Thanks again Whistler for your help and your bot
  
Reply With Quote
Re: zbot help :'(
Old
  (#5)
Bala
Member
 
Bala's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 39
Join Date: Dec 2004
Location: Singapore
Default Re: zbot help :'( - 23-12-2004

And also, im really very interested to make the cz bots chat.
Whistler, as you're a bot maker ,
do you know how to make the condition zero bots chat?

Last edited by Bala; 23-12-2004 at 07:36..
  
Reply With Quote
Re: zbot help :'(
Old
  (#6)
Bala
Member
 
Bala's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 39
Join Date: Dec 2004
Location: Singapore
Default Re: zbot help :'( - 23-12-2004

check out my Signature


This is how i play cs:

.................................maybe in my dreams
  
Reply With Quote
Re: zbot help :'(
Old
  (#7)
Whistler
Whistler
 
Whistler's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,493
Join Date: Feb 2004
Location: P. R. China
Default Re: zbot help :'( - 23-12-2004

"do you know how to make the condition zero bots chat?"
look at these ones:
http://www.turtlerockstudios.com/for...wtopic.php?t=5
http://www.turtlerockstudios.com/for...wtopic.php?t=4
  
Reply With Quote
Re: zbot help :'(
Old
  (#8)
dead bwoy
Member
 
dead bwoy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 512
Join Date: Feb 2004
Location: STL MO USA
Default Re: zbot help :'( - 23-12-2004

The bots don't chat, but there is a command bot_chatter which controls the frequency of their mic/radio usage.
  
Reply With Quote
Re: zbot help :'(
Old
  (#9)
stefanhendriks
RealBot Author
 
stefanhendriks's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,088
Join Date: Nov 2003
Location: Netherlands
Default Re: zbot help :'( - 23-12-2004

rofl, Bala, did you search all those links of those users or something? or just copy/pasted stuff there. Rofl.


Author of RealBot, "Arrakis" and "Dune 2 - The Maker" | co-Founder of Bots-United | Fundynamic | Blog | E-Mail me
  
Reply With Quote
Re: zbot help :'(
Old
  (#10)
Bala
Member
 
Bala's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 39
Join Date: Dec 2004
Location: Singapore
Default Re: zbot help :'( - 25-12-2004

no stefanhendriks , i copied and pasted


This is how i play cs:

.................................maybe in my dreams
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com