.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > HPB_bot
HPB_bot The trusty good ole mechs by botman HLDMTFCOpposing ForceDMCFront Line Force

Reply
 
Thread Tools
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#11)
AnimalBear
Member
 
Status: Offline
Posts: 22
Join Date: Jun 2011
Default Re: Front Line Force v2.0 - 06-07-2011

Quote:
Originally Posted by tschumann View Post
Any errors in the console? It could be that the bots are looking for specific waypoint types. I'm not familiar with Frontline Force, but if there's some sort of capture point entity, bots will probably not move if they can't find one.
tscumann but please try to do that for me i try everything if you can do something, please send to me the waypoints.

Regards

Update: I try to substitute Frontline,fmod,client dll files and nothing happens, all the bots still freezing ingame and i canīt do any waypoints. The game is busted.
And i still think the problem is from Hpb_bot because the program need new waypoints for the game and the lastest patch is FLF 1.8 even i try that version or new/older is do the same thing
Only i need this mod to complete this.
And donīt know why hpb_bot have bots for FLF if even does nothing :/

The only game donīt need bots is Brain Bread because have bots spawn on the game and have no difference on the game.

Last edited by AnimalBear; 06-07-2011 at 17:18..
   
Reply With Quote
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#12)
tschumann
Moderator
 
tschumann's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Default Re: Front Line Force v2.0 - 07-07-2011

Do any of these work?
   
Reply With Quote
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#13)
AnimalBear
Member
 
Status: Offline
Posts: 22
Join Date: Jun 2011
Default Re: Front Line Force v2.0 - 07-07-2011

Quote:
Originally Posted by tschumann View Post
Do any of these work?
I try flf_bier other day but make the waypoint on console never try it.
Wait i will do it.

Update: i put the files but the game as the same thing.
I try the code appears Unknown Command
The Bots Still Freezing.

I found owp's http://www.angelfire.com/d20/madcat/index.html

Last edited by AnimalBear; 07-07-2011 at 01:20..
   
Reply With Quote
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#14)
AnimalBear
Member
 
Status: Offline
Posts: 22
Join Date: Jun 2011
Default Re: Front Line Force v2.0 - 07-07-2011

Quote:
Originally Posted by AnimalBear View Post
I try flf_bier other day but make the waypoint on console never try it.
Wait i will do it.

Update: i put the files but the game as the same thing.
I try the code appears Unknown Command
The Bots Still Freezing.

I found owp's http://www.angelfire.com/d20/madcat/index.html
Try it with odd_bot and owp's the game whont start crash if i change odd_bot.dll to frontline.dll on liblist.gam the game starts but bots the same
   
Reply With Quote
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#15)
tschumann
Moderator
 
tschumann's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Default Re: Front Line Force v2.0 - 08-07-2011

What code are you trying when it says Unknown Command?
   
Reply With Quote
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#16)
AnimalBear
Member
 
Status: Offline
Posts: 22
Join Date: Jun 2011
Default Re: Front Line Force v2.0 - 08-07-2011

Quote:
Originally Posted by tschumann View Post
What code are you trying when it says Unknown Command?
waypoint; waypoint_0; waypoint_1; waypoint_on; waypoint_off etc...
Nothing appears.

Download the mod and download my half-life game here: http://www.megaupload.com/?d=FZ3R92P3
Put the file FLF in the Half-life game and create a shortcut from hl.exe to desktop and change the code on proprieties destiny to: "C:\#######\Valve\Half-Life\hl.exe" -nomaster -game flf -console

And try it.
Hope you found something...

Last edited by AnimalBear; 08-07-2011 at 01:25..
   
Reply With Quote
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#17)
tschumann
Moderator
 
tschumann's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Default Re: Front Line Force v2.0 - 08-07-2011

I don't think those underscores should be there i.e. it should be waypoint on, waypoint off, etc
   
Reply With Quote
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#18)
AnimalBear
Member
 
Status: Offline
Posts: 22
Join Date: Jun 2011
Default Re: Front Line Force v2.0 - 08-07-2011

Quote:
Originally Posted by tschumann View Post
I don't think those underscores should be there i.e. it should be waypoint on, waypoint off, etc
i try it donīt even work
   
Reply With Quote
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#19)
tschumann
Moderator
 
tschumann's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Default Re: Front Line Force v2.0 - 08-07-2011

Does it still say unknown command?
   
Reply With Quote
Re: Front Line Force v2.0
Old
  (#20)
AnimalBear
Member
 
Status: Offline
Posts: 22
Join Date: Jun 2011
Default Re: Front Line Force v2.0 - 08-07-2011

Quote:
Originally Posted by tschumann View Post
Does it still say unknown command?
Yes i try it now.

Update: If you find a clue send to me a email from my name account @gmail.com.
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com