.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > E[POD]bot
E[POD]bot Evil mutants tamed out of POD-bot by The Storm and Markus Heiden Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#1)
Kisiu
Member
 
Status: Offline
Posts: 5
Join Date: Dec 2006
Default Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 24-12-2006

I instaled this bots, when I want to start a server, when map start loading the game freezing No error, nothing
After I instaled a 5.3 bots I have 5.2 bots and they work fine.
I have no idea how it make to work
Plizz help. Sorry for my english
  
Reply With Quote
Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#2)
The Storm
Council Member / E[POD]bot developer
 
The Storm's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,597
Join Date: Jul 2004
Location: Bulgaria
Default Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 25-12-2006

Switch back to 5.2 it seems that the windows version of 5.3 have strange bug.
  
Reply With Quote
Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#3)
Kisiu
Member
 
Status: Offline
Posts: 5
Join Date: Dec 2006
Default Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 25-12-2006

I swithed it back to 5.2 but stil no work.
The 5.3 wersion must do somthing that even when i uninstal it is somthing left i game
I think i must reinstal game then try.
  
Reply With Quote
Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#4)
The Storm
Council Member / E[POD]bot developer
 
The Storm's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,597
Join Date: Jul 2004
Location: Bulgaria
Default Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 26-12-2006

No no just delete the EPODbot folder and install again.
  
Reply With Quote
Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#5)
Kisiu
Member
 
Status: Offline
Posts: 5
Join Date: Dec 2006
Default Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 26-12-2006

That is strange thing but i do that and no work i must reinstal game ,then work fine.But no 5.3
  
Reply With Quote
Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#6)
MarD
Waypointer/Moderator
 
MarD's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,184
Join Date: Jan 2004
Location: Canada.. EH!?
Default Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 05-02-2007

Heyyo,

I'm having the same problem. My latest waypoints were done in EPB v5.2... Maybe the last couple of hl1 engine updates killed epb's compatiblity, cause I know last Source Engine update for the cl_interp_ratio killed 64bit compatibility for HL2 and HL2 Lost Coast.

Oh, I also tested EPB v5.3 with CZero, and it doesn't finish loading either.


Later-a-much, and LONG LIVE THE D!,
(Link>>>MarD's Moddin' Site<<<Link) MarD

Rock Hound. (<Link)

Last edited by MarD; 05-02-2007 at 06:32..
  
Reply With Quote
Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#7)
kel2505
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Nov 2007
Default Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 02-11-2007

Hi,

can Epodbot be played when steam is in offline mode?

Anyway to play it without connecting to the network?
  
Reply With Quote
Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#8)
MarD
Waypointer/Moderator
 
MarD's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,184
Join Date: Jan 2004
Location: Canada.. EH!?
Default Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 02-11-2007

Heyyo,

Quote:
Originally Posted by kel2505 View Post
Hi,

can Epodbot be played when steam is in offline mode?

Anyway to play it without connecting to the network?
You sure can. Just make sure that your steam has counter-strike fully updated and steam too, and then you should be able to log in under "offline mode".


Later-a-much, and LONG LIVE THE D!,
(Link>>>MarD's Moddin' Site<<<Link) MarD

Rock Hound. (<Link)
  
Reply With Quote
Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#9)
kel2505
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Nov 2007
Default Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 05-11-2007

I've installed ver 5.3 but when i created a new game in offline mode, there isn't any menu for me to add the bots.

Any idea what could be wrong?

I've pointed the directory to username\counterstrike folder and epot folder appears in cstrike but still i'm not able to add the bots.

Thanks In Advance.
  
Reply With Quote
Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help!
Old
  (#10)
kel2505
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Nov 2007
Default Re: Problem with Epodbot 5.3 plz help! - 05-11-2007

can ignore the above post already. I managed to get it working
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com