.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > HPB_bot
HPB_bot The trusty good ole mechs by botman HLDMTFCOpposing ForceDMCFront Line Force

Reply
 
Thread Tools
Re: Installed HPB bot, nothing happens
Old
  (#11)
tbone
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Aug 2005
Default Re: Installed HPB bot, nothing happens - 05-09-2005

Quote:
Originally Posted by insx
I believe the download is missing a file. The install script tries to copy HPB_bot_i386.so but there is no such file in the tar archive. It may be possible to sort it out by manually installing the library but I haven't figured it out yet. Tbone has had more success.
Well the installer doesn't work for rented servers so it didn't really apply here. The line to add to the metamod plugins.ini was pointing to a file that didn't exist in the download.
  
Reply With Quote
Re: Installed HPB bot, nothing happens
Old
  (#12)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: Installed HPB bot, nothing happens - 06-09-2005

Oh yeah I got it.

Linux is case-sensitive. The file the install script looks for is "HPB_bot_i386.so", whereas the actual file is named "hpb_bot_mm_i386.so". Hence the problem.

Rename the file hpb_bot_mm_i386.so in HPB_bot_i386.so and run the installer again

[edit] or download the file again, I've rebuilt the tarball with that bug fixed.



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."

Last edited by Pierre-Marie Baty; 06-09-2005 at 01:30..
  
Reply With Quote
Re: Installed HPB bot, nothing happens
Old
  (#13)
insx
Member
 
Status: Offline
Posts: 8
Join Date: Aug 2005
Default Re: Installed HPB bot, nothing happens - 08-09-2005

I re-downloaded version 4.0. It didn't throw up any errors, but I still get this:

meta list
Currently loaded plugins:
description stat pend file vers src load unlod
[ 1] Adminmod RUN - admin_MM_i386.so v2.50.60 ini Start ANY
[ 2] <HPB_bot_i386.s badf load HPB_bot_i386.so v - ini - -
2 plugins, 1 running
  
Reply With Quote
Re: Installed HPB bot, nothing happens
Old
  (#14)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: Installed HPB bot, nothing happens - 08-09-2005

Print out the directory structure of your valve/addons directory, tell me where the HPB_bot_i386.so file is located, and print out the contents of metamod's plugins.ini file.



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
Re: Installed HPB bot, nothing happens
Old
  (#15)
insx
Member
 
Status: Offline
Posts: 8
Join Date: Aug 2005
Default Re: Installed HPB bot, nothing happens - 09-09-2005

Hope this helps. I should add that I deleted my hlds_l directory and started from scratch - new hlds_l, adminmod and HPB bot 4.0.

[root@linux2 addons]# pwd
/hlds_l/valve/addons
[root@linux2 addons]# ls
adminmod HPB_bot metamod
[root@linux2 addons]# cat metamod/plugins.ini
linux addons/adminmod/dlls/admin_MM_i386.so
linux addons/HPB_bot/HPB_bot_i386.so
[root@linux2 addons]# ls HPB_bot
HPB_bot_i386.so

Last edited by insx; 09-09-2005 at 15:15..
  
Reply With Quote
Re: Installed HPB bot, nothing happens
Old
  (#16)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: Installed HPB bot, nothing happens - 12-09-2005

Now this is quite puzzling. Your setup is just fine, and it SHOULD work. I'd like to know if other Linux users are experiencing the same problem, for I have so far not the slightest idea of what would cause it nor how to solve it

Or wait...

couldn't it just be a permissions problem ?

try chown'ing it and chmod'ing the bot .so file so its permissions are identical to the metamod .so file.



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
Re: Installed HPB bot, nothing happens
Old
  (#17)
insx
Member
 
Status: Offline
Posts: 8
Join Date: Aug 2005
Default Re: Installed HPB bot, nothing happens - 27-09-2005

Quote:
Originally Posted by Pierre-Marie Baty
couldn't it just be a permissions problem ?

try chown'ing it and chmod'ing the bot .so file so its permissions are identical to the metamod .so file.
Tried it, no change. Looks like it's version 3 for me then.
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com