.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > GrogBot
GrogBot A bot for Pirates, Vikings and Knights by Akz Pirates, Vikings and Knights

Reply
 
Thread Tools
Says loaded but not working.
Old
  (#1)
dongfatt
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Aug 2005
Default Says loaded but not working. - 24-08-2005

It says the plugin is loaded and running when i type:
meta load GrogBot\grogbot_mm.dll
But when i try to use command it comes out as unknown command.
Anyone Know a Fix?

Here Is A Short Info:

Trying to run : Grogbot 1.1
Metamod Version: 1.17.4.0
Other Metamod Plugins: AmxModX (AMxx)
Server Type: Steam Dedicated Server
Game: Pirates, Vikings and Knights (Version 2.31)

What I have done to install GrogBot:
Extracted to: C:\ProgramFiles\Valve\Steam\SteamApps\EMAIL\dedica tedserver\pvk

Then I added on next available line in my Metamod plugins.ini folder
win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll
   
Reply With Quote
Re: Says loaded but not working.
Old
  (#2)
AzShadow
Member
 
AzShadow's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 17
Join Date: Feb 2004
Default Re: Says loaded but not working. - 24-08-2005

I have an unofficial version of metamod (1.14.2.1). I don't even think that amx works with pvk. This situation may be quite difficult because PVK forum seems to be down and I'm the only one answering questions here. 9_9 But at least I'll try to help. I can upload my metamod.dll if you want to try it.


owned! 8D
   
Reply With Quote
Re: Says loaded but not working.
Old
  (#3)
dongfatt
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Aug 2005
Default Re: Says loaded but not working. - 25-08-2005

Pvk does work with amxx since my server and many other server uses amxx and yes i will appreciate it if you upload it thanks.
   
Reply With Quote
Re: Says loaded but not working.
Old
  (#4)
Akz
Creator of GrogBot
 
Akz's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 91
Join Date: Jan 2004
Default Re: Says loaded but not working. - 25-08-2005

On a dedicated server, most of the commands are unavailable and the ones you can use have to be prefixed with "grogbot". E.g. to spawn bots from the server console, you should write "grogbot addbot" with the appropriate parameters rather than "addbot". It's also advisable to use the "min_bots" and "max_bots" commands found in the cfg unless you want the bots to be there only when you want them to be there.

And by the way, the latest metamod does support pvk and the latest pvk installation comes with amx, so that shouldn't be a problem.


GrogBot - A bot for Pirates, Vikings and Knights HL modification.

http://grogbot.bots-united.com

Last edited by Akz; 25-08-2005 at 07:25..
   
Reply With Quote
Re: Says loaded but not working.
Old
  (#5)
dongfatt
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Aug 2005
Default Re: Says loaded but not working. - 25-08-2005

Thanks Alot ill give it a shot.
   
Reply With Quote
Re: Says loaded but not working.
Old
  (#6)
dongfatt
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Aug 2005
Default Re: Says loaded but not working. - 26-08-2005

thanks it works. o yea and will you ever release a one that works fully with dedicated servers ?
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com