.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > E[POD]bot
E[POD]bot Evil mutants tamed out of POD-bot by The Storm and Markus Heiden Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Bot Menu???
Old
  (#1)
ImAfraidOfAmericans
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Bot Menu??? - 13-01-2004

ok i'm pretty sure i have it installed correctly, i've first started with PodBot and then i found out about epod, so i downloaded and installed/copied all the files. i even downloaded the stand alone install file and installed that. the bots work fine it's just that i can't get the bot menu to pop up when i key the = sign. is this supposed to happen? BTW i'm using this with CS 1.5
  
Reply With Quote
Re: Bot Menu???
Old
  (#2)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: Bot Menu??? - 13-01-2004

drop down the console and type in "podbotmenu". Does it make the menu appear ?



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
Re: Bot Menu???
Old
  (#3)
Austin
Moderator
 
Austin's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 403
Join Date: Nov 2003
Default Re: Bot Menu??? - 18-01-2004

go to your console and type
podbotmenu
hit enter then exit the console.
Do you have the menu on the screen?

If you do then you are having a bind problem with the "=" key try another key.
like, for example:
bind "q" "podbotmenu"

If you don't get the menu then the bot is not installed correctly.
  
Reply With Quote
Re: Bot Menu???
Old
  (#4)
MarD
Waypointer/Moderator
 
MarD's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,184
Join Date: Jan 2004
Location: Canada.. EH!?
Default Re: Bot Menu??? - 19-01-2004

Heyyo,

Nah, I bet it's installed correctly since he said the bot works fine, it's a binding prob.


Later-a-much, and LONG LIVE THE D!,
(Link>>>MarD's Moddin' Site<<<Link) MarD

Rock Hound. (<Link)
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com