.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > HPB_bot
HPB_bot The trusty good ole mechs by botman HLDMTFCOpposing ForceDMCFront Line Force

Reply
 
Thread Tools
HPB_bot 3.0 and MONSTER Mod, Target Line?
Old
  (#1)
BeaverMon
HPB_bot 3.0 Fan/EX-HPB_Bot Waypointer
 
Status: Offline
Posts: 46
Join Date: Mar 2004
Location: South-Central Indiana, USA
Default HPB_bot 3.0 and MONSTER Mod, Target Line? - 28-04-2004

I forgot the target line to get the HPB_bot to work with the MONSTER Mod.9_9

I have Metamod installed. Please tell me the target line. Thank you.
  
Reply With Quote
Re: HPB_bot 3.0 and MONSTER Mod, Target Line?
Old
  (#2)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: HPB_bot 3.0 and MONSTER Mod, Target Line? - 28-04-2004

The latest HPB_bot is now a metamod plugin... hence you don't need any target line anymore. Just put the path to your hpb_bot_mm.dll in your plugins.ini.

If you use an older HPB_bot (non-metamod), you indeed have to add +localinfo mm_gamedll dlls/hpb_bot.dll to your target line, but these former versions of HPB_bot don't shoot at monsters.



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
Re: HPB_bot 3.0 and MONSTER Mod, Target Line?
Old
  (#3)
BeaverMon
HPB_bot 3.0 Fan/EX-HPB_Bot Waypointer
 
Status: Offline
Posts: 46
Join Date: Mar 2004
Location: South-Central Indiana, USA
Default Re: HPB_bot 3.0 and MONSTER Mod, Target Line? - 28-04-2004

I'm staying with the DLL version of the bot.

Also could you tell me how to set it up to work with the bot? I mean the liblist.gam file.
  
Reply With Quote
Re: HPB_bot 3.0 and MONSTER Mod, Target Line?
Old
  (#4)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: HPB_bot 3.0 and MONSTER Mod, Target Line? - 28-04-2004

the "gamedll" line in the liblist.gam should point to the metamod dll file.

gamedll "addons/metamod/dlls/metamod.dll"



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
metamod/HPB_bot DLL version setup
Old
  (#5)
BeaverMon
HPB_bot 3.0 Fan/EX-HPB_Bot Waypointer
 
Status: Offline
Posts: 46
Join Date: Mar 2004
Location: South-Central Indiana, USA
Default metamod/HPB_bot DLL version setup - 28-04-2004

Alright, thanks. I'll try it. Hope it works.

You see about a week ago I lost everything when I did a reformat.

Here's my current liblist.gam layout;

Code:
// Team Fortress Classes Game .dll Listing File
// Load order is determined by file order.
game "Team Fortress"
url_info "www.teamfortressclassic.com"
url_dl ""
version "1.5"
size "37000000"
svonly "0"
cldll "0"
type "multiplayer_only"
nomodels "1" // Don't show models in browser, since you don't pick them there anyway.
mpentity "info_tfdetect"
//gamedll "dlls\tfc.dll"
gamedll "dlls\HPB_bot.dll"
gamedll_linux "dlls/tfc_i386.so"
So what do I do here to get Metamod working with the HPB_bot?
Do I replace the
Code:
gamedll "dlls\HPB_bot.dll"
thing with
Code:
gamedll "dlls\metamod.dll"
?
Once I get the answer to this, the rest should be easy to setup, becides the target line. But thanks to you, I should be able to remember everything.

I think the target line to automatically open up the TFC Mod is like this;
c:\SIERRA\Half-Life\hl.exe -game tfc -console +localinfo mm_gamedll dlls/hpb_bot.dll
Right? Please tell me if this isn't right. I don't want to have any problems with this thing.

Last edited by BeaverMon; 29-04-2004 at 03:51..
  
Reply With Quote
It works!!!!!!
Old
  (#6)
BeaverMon
HPB_bot 3.0 Fan/EX-HPB_Bot Waypointer
 
Status: Offline
Posts: 46
Join Date: Mar 2004
Location: South-Central Indiana, USA
Default It works!!!!!! - 29-04-2004

I don't know how, but I got it working!!! 8D Yahoo!

Thanks, Pierre-Marie Baty!
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com