.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Enhancement Workshop > Metamod and metamod plugins
Metamod and metamod plugins Plugins and improvements for the metamod server-side mod

Reply
 
Thread Tools
monster
Old
  (#1)
xBakaPeterx
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default monster - 27-07-2004

Monster Plugin...
when i have godmode on and i want to spawn monsters near me, i type in console, "monster zombie Player"
however since i have godmode on it says Player is not alive or something else.
is there any way to prevent this from happening?
BTW im sorry for posting this in the BOT section but i dont know where else to post it.

Last edited by xBakaPeterx; 27-07-2004 at 02:37..
  
Reply With Quote
Re: monster
Old
  (#2)
botman
Super Moderator
 
Status: Offline
Posts: 280
Join Date: Jan 2004
Location: Plano, TX
Default Re: monster - 27-07-2004

Are YOU the one named "Player" (and not something else)?

It shouldn't matter if you are in god mode or not. I used god mode lots while testing out the Monter plugin.

Maybe you're using the wrong player name in the "monster" command.

botman
  
Reply With Quote
Re: monster
Old
  (#3)
xBakaPeterx
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: monster - 27-07-2004

yes i am Player
  
Reply With Quote
Re: monster
Old
  (#4)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: monster - 28-07-2004

Perhaps you are typing "player" or "PLAYER" and not "Player" (beware of the case)

This thread rather belongs to the metamod plugins forum... I'm moving it there



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
Re: monster
Old
  (#5)
xBakaPeterx
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: monster - 29-07-2004

lol. i never thought it mattered when i wasnt on godmode i type player PLayer or any sort of way and it worked. maybe its because im using counter-strike or i use admin_godmode?
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com