.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > FritzBot > Developers Forum
Developers Forum A place just for coders, testers, and waypointers to get together and discuss the FritzBot project.

Reply
 
Thread Tools
Problem with bot configs
Old
  (#1)
Denny
FritzRTCW Team Member
 
Denny's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 370
Join Date: Oct 2004
Location: Minnesota, USA
Default Problem with bot configs - 01-08-2005

They won't load, i use a map rotation config and even just using plain old devmap the maps custom configs will load for the first map you run, but it carries over to each map after that.

I've noticed this for awhile but it really started to concern me when i saw a Flamer and a Venom camping on sniper camps on depot. Not only that i set up Depot to have 10 per team and only 5 we're loaded per team (it was using Castle's cfg which is the first map in my cfg).

I've tried everything from map switching in the console to calling votes and no luck, they'll carry over either way.

Anyway, i just wanted to let you know mal.


FritzbotRTCW Official Waypointer & Beta Tester
Updated: 1/12/06

Click Here to view my current waypointing progress.
  
Reply With Quote
Re: Problem with bot configs
Old
  (#2)
Maleficus
Member
 
Maleficus's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,054
Join Date: May 2004
Location: Planet Earth
Default Re: Problem with bot configs - 01-08-2005

I've never tried Fritz with a map cfg, so I don't know how it behaves. The bots SHOULD leave whenever the map changes, so you can load up the next bot cfg.

Let me see your map cfg and I'll see whats going on.


EDIT: I know whats going on, nevermind. Its something I'll fix. Go ahead and send me your cfg tho.


Dum Spiro Spero



Last edited by Maleficus; 01-08-2005 at 09:52..
  
Reply With Quote
Re: Problem with bot configs
Old
  (#3)
Denny
FritzRTCW Team Member
 
Denny's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 370
Join Date: Oct 2004
Location: Minnesota, USA
Default Re: Problem with bot configs - 01-08-2005

Okay, i'll e-mail it to you now, if it is fixable on my end, we can meet up in IRC unless it's something real small or something.

Edit: Wow, nice, better than Dell Tech Support that's for sure.


FritzbotRTCW Official Waypointer & Beta Tester
Updated: 1/12/06

Click Here to view my current waypointing progress.

Last edited by Denny; 01-08-2005 at 09:56..
  
Reply With Quote
Re: Problem with bot configs
Old
  (#4)
Maleficus
Member
 
Maleficus's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,054
Join Date: May 2004
Location: Planet Earth
Default Re: Problem with bot configs - 01-08-2005

Heh, go ahead and still send me that cfg - I want to run some tests.


Dum Spiro Spero


  
Reply With Quote
Re: Problem with bot configs
Old
  (#5)
Denny
FritzRTCW Team Member
 
Denny's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 370
Join Date: Oct 2004
Location: Minnesota, USA
Default Re: Problem with bot configs - 01-08-2005

Quote:
Originally Posted by Maleficus
Heh, go ahead and still send me that cfg - I want to run some tests.
I already did


FritzbotRTCW Official Waypointer & Beta Tester
Updated: 1/12/06

Click Here to view my current waypointing progress.
  
Reply With Quote
Re: Problem with bot configs
Old
  (#6)
Maleficus
Member
 
Maleficus's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,054
Join Date: May 2004
Location: Planet Earth
Default Re: Problem with bot configs - 02-08-2005

Hopefully this issue has been solved.


Dum Spiro Spero


  
Reply With Quote
Re: Problem with bot configs
Old
  (#7)
Denny
FritzRTCW Team Member
 
Denny's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 370
Join Date: Oct 2004
Location: Minnesota, USA
Default Re: Problem with bot configs - 02-08-2005

Quote:
Originally Posted by Maleficus
Hopefully this issue has been solved.
It has, thanks Mal.


FritzbotRTCW Official Waypointer & Beta Tester
Updated: 1/12/06

Click Here to view my current waypointing progress.
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com