.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Bug Reports
Bug Reports Post any bug you experience with the latest release of this bot here

Reply
 
Thread Tools
bot's joins and leaves
Old
  (#1)
deelight
Member
 
Status: Offline
Posts: 16
Join Date: Mar 2008
Location: Luebeck, Germany
Default bot's joins and leaves - 11-12-2008

hi,
i have a problem with pod bot since today. (mabye there was a new valve update for 1.6?)

All bots on my servers are joining and leaving all time.
I have different servers with different amx and pb versions. but the problem is on all of my servers.

For example: AMX 1.8.1.3746 and PB 3.0B20a or AMX 1.8.1.3711 and PB3.0B19c...

if u want to have a look at the problem just take a look in HLSW @ 85.115.155.150:27015 or 85.114.155.155:27015 for example.

All Versions were working until today fine!


  
Reply With Quote
Re: bot's joins and leaves
Old
  (#2)
deelight
Member
 
Status: Offline
Posts: 16
Join Date: Mar 2008
Location: Luebeck, Germany
Default Re: bot's joins and leaves - 11-12-2008

okey... it was an amxbans error ... it bans one bot with ip ^^

evrything is fine again now.


  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com