.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > YappA > Offtopic
Offtopic Just anything. You have time to waste ? Prove it !!!

Reply
 
Thread Tools
Bot Question
Old
  (#1)
FR0NTLINE
Member
 
Status: Offline
Posts: 29
Join Date: Sep 2008
Location: RIVERSIDE CALIFORNIA
Default Bot Question - 15-09-2008

How can I get my bots to use my parachute and knife mod in game?! please help my ass
  
Reply With Quote
Re: Bot Question
Old
  (#2)
mirv
Super Moderator
 
mirv's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 152
Join Date: Apr 2004
Default Re: Bot Question - 15-09-2008

You might want to mention what game, what bots, etc. Though bots can be fairly specific to a mod, depending upon the extent of the mod, and half a dozen other things.
Basically you'll need to provide more info before anyone can help your donkey.


mirv the Silly Fish.
  
Reply With Quote
Re: Bot Question
Old
  (#3)
FR0NTLINE
Member
 
Status: Offline
Posts: 29
Join Date: Sep 2008
Location: RIVERSIDE CALIFORNIA
Default Re: Bot Question - 15-09-2008

podbot fullv3b19d for counterstrike 1.6
  
Reply With Quote
Re: Bot Question
Old
  (#4)
Ancient
PodBot MM's Laziest Waypointer
 
Ancient's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,010
Join Date: Jan 2005
Location: Nebraska, United States of America
Default Re: Bot Question - 16-09-2008

I don't think podbots have a function for parachute.

However, for the knife issue. Set Jason mode to 1 in the podbot.cfg.


[Web Designer][Waypointer][Gamer]
CFE Games Administrator
[CFE]Games.com
[Never Trust the Untrusted]
  
Reply With Quote
Re: Bot Question
Old
  (#5)
FR0NTLINE
Member
 
Status: Offline
Posts: 29
Join Date: Sep 2008
Location: RIVERSIDE CALIFORNIA
Big Grin Re: Bot Question - 16-09-2008

Thanks for the reply yeah i know of the jason mode just wanted to see if it was possible for them to pull out knives, or somehow connect it to the bots name i'm sure is possible but i dunno.
  
Reply With Quote
Re: Bot Question
Old
  (#6)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,417
Join Date: Apr 2004
Default Re: Bot Question - 16-09-2008

I don't think it's possible to add a bot with a specific name and always the same custom knife. Only in one case. If You have pb add commands in podbot.cfg (with the name also specified as a parameter) and the plugin shoul always give the knife 1 for the client 1, knife 2 for the client 2 etc.
  
Reply With Quote
Re: Bot Question
Old
  (#7)
commonbullet
Member
 
commonbullet's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 49
Join Date: Nov 2004
Default Re: Bot Question - 17-09-2008

Parachute stuff:

I had made a raw modification to amx_parachute plugin a long time ago (it's certainly outdated).

The solution wasn't so smart. Bots don't use parachutes intentionally - I've done that for csbots because they fall from high places easily while they're in combat - so it works as a "souvenir" to prevent accidents when bots are falling. I haven't tested it with podbots, it should work the same way but these bots tend to be in the right path... Maybe if you used modified waypoints to link high places to the ground (?).

If you're interested:
http://csnavcentral.com/viewtopic.ph...d380515dcda000

Last edited by commonbullet; 17-09-2008 at 04:04..
  
Reply With Quote
Re: Bot Question
Old
  (#8)
FR0NTLINE
Member
 
Status: Offline
Posts: 29
Join Date: Sep 2008
Location: RIVERSIDE CALIFORNIA
Default Re: Bot Question - 17-09-2008

Thanks for the reply Kwo.
  
Reply With Quote
Re: Bot Question
Old
  (#9)
FR0NTLINE
Member
 
Status: Offline
Posts: 29
Join Date: Sep 2008
Location: RIVERSIDE CALIFORNIA
Default Re: Bot Question - 17-09-2008

Thanks common bullet will check this out.
  
Reply With Quote
Re: Bot Question
Old
  (#10)
FR0NTLINE
Member
 
Status: Offline
Posts: 29
Join Date: Sep 2008
Location: RIVERSIDE CALIFORNIA
Default Re: Bot Question - 17-09-2008

yeah it crashes server, server wont restart untill disabled lol. all good though if they're was a possibilty of this workin would be some cool shit. Thanks for your replies bro's.
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com