.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Common Questions
Common Questions Are you seeking help ? Get it here !

Reply
 
Thread Tools
PB for amx 1.8.2
Old
  (#1)
striker07
Member
 
Status: Offline
Posts: 12
Join Date: May 2012
Default PB for amx 1.8.2 - 22-03-2013

Does PodBot still work for metamod 1.21-am with amx 1.8.2?

Becous my server uses PB but they are not entering the game anymore i also dont see the module active in my modules list
  
Reply With Quote
Re: PB for amx 1.8.2
Old
  (#2)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: PB for amx 1.8.2 - 23-03-2013

You need to add them to plugins.ini in addons\metamod\dlls foder. It is 1.20 version of metamod BTW.
  
Reply With Quote
Re: PB for amx 1.8.2
Old
  (#3)
striker07
Member
 
Status: Offline
Posts: 12
Join Date: May 2012
Default Re: PB for amx 1.8.2 - 24-03-2013

Thanks, fixed the problem bots still work.
I had forgotten to replace the hamdata.ini and core and modules .ini in configs.
Everything works again
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com