.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Bug Reports
Bug Reports Post any bug you experience with the latest release of this bot here

Reply
 
Thread Tools
Bots wont join!
Old
  (#1)
Rovsing
Member
 
Status: Offline
Posts: 5
Join Date: Oct 2011
Default Bots wont join! - 19-10-2011

I've done everything right though...

In the hlds.exe console (amx_pbmenu used to add bots, ingame console)
it says add a random bot..
Quote:
Originally Posted by CONSOLE INGAME
] amx_pbaddbot 3
* [POD-Bot] Added 3 Bot
I using POD-BOT mm V3

Any further information you'll need to solve my problem, just ask.

Last edited by Rovsing; 19-10-2011 at 01:51..
  
Reply With Quote
Re: Bots wont join!
Old
  (#2)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: Bots wont join! - 19-10-2011

Read about pb_maxbots value in docs. If humans + bots are equal or more that vaule, none of new bots can be added. The plugin amxx_podbotmenu doesn't control that, so it says "adding bot" right after executing the command - no matter if the bot is really added or not.
  
Reply With Quote
Re: Bots wont join!
Old
  (#3)
Rovsing
Member
 
Status: Offline
Posts: 5
Join Date: Oct 2011
Default Re: Bots wont join! - 19-10-2011

Right now it looks like this:

Quote:
Originally Posted by podbot.cfg
pb_minbots 0
pb_maxbots 12
pb_bot_quota_match 0
I've also tried "pb_bot_quota_match 1"
  
Reply With Quote
Re: Bots wont join!
Old
  (#4)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: Bots wont join! - 19-10-2011

With the setting "pb_bot_quota_match 1" amxx_podbotemu plugin will not work at all...
What is the version of amxx_podbotmenu You are using?
Write in the console:
meta list
amxx plugins
and copy and paste the full ouput of these commands here.

Did You try to use "amx_pbmenu" command to invoke podbot menu and add some bots from that menu?
  
Reply With Quote
Re: Bots wont join!
Old
  (#5)
Rovsing
Member
 
Status: Offline
Posts: 5
Join Date: Oct 2011
Default Re: Bots wont join! - 19-10-2011

Quote:
Originally Posted by META LIST
] meta list
Currently running plugins:
[ 1] AMX Mod X, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 2] Fun, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 3] CStrike, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 4] CSX, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org/
[ 5] FakeMeta, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 6] Engine, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 7] CSDM2, v2.1.2k, Oct 29 2008, by CSDM Team, see http://www.bailopan.net/
7 plugins
Quote:
Originally Posted by AMXX PLUGINS
] amxx plugins
AMX Mod X 1.8.1.3746
Authors:
David "BAILOPAN" Anderson, Pavol "PM OnoTo" Marko, Felix "SniperBeamer" Geyer
Jonny "Got His Gun" Bergstrom, Lukasz "SidLuke" Wlasinski
Christian "Basic-Master" Hammacher, Borja "faluco" Ferrer
Scott "Damaged Soul" Ehlert
Compiled: Aug 16 2008, 21:04:39
URL:http://www.amxmodx.
I've tried amx_pbmenu, it works, but no bots is shown..

And i'm using the lates verison V3B21
  
Reply With Quote
Re: Bots wont join!
Old
  (#6)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: Bots wont join! - 19-10-2011

Quote:
Originally Posted by Rovsing View Post
Currently running plugins:
[ 1] AMX Mod X, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 2] Fun, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 3] CStrike, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 4] CSX, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org/
[ 5] FakeMeta, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 6] Engine, v1.8.1.3746, Aug 16 2008, by AMX Mod X Dev Team, see http://www.amxmodx.org
[ 7] CSDM2, v2.1.2k, Oct 29 2008, by CSDM Team, see http://www.bailopan.net/
7 plugins

And i'm using the lates version V3B21
As You can see - podbot mm is not loaded - that's why none bot is added.
In Your metamod's plugins.ini file there should be one of these lines below:
a) for windows:
win32 addons/podbot/podbot_mm.dll

b) for linux:
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so
After adding such line restart the server.
  
Reply With Quote
Re: Bots wont join!
Old
  (#7)
Rovsing
Member
 
Status: Offline
Posts: 5
Join Date: Oct 2011
Default Re: Bots wont join! - 19-10-2011

Now it looks like:

Quote:
;; Metamod plugins.ini
; AMX Mod X 1.8.1

win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll
; Enable this instead for binary logging
; win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_bl_mm.dll
; win32 addons\statsme\dlls\statsme_mm.dll
win32 addons/podbot/podbot_mm.dll
Still no bot added..
  
Reply With Quote
Re: Bots wont join!
Old
  (#8)
Rovsing
Member
 
Status: Offline
Posts: 5
Join Date: Oct 2011
Default Re: Bots wont join! - 19-10-2011

Nevermind!

It works perfect now! Just needed waypoints for some of my maps!! Thanks for the help!
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com