.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Common Questions
Common Questions Are you seeking help ? Get it here !

Reply
 
Thread Tools
Lift positions not connecting
Old
  (#1)
FakeZapata
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Jul 2013
Default Lift positions not connecting - 04-08-2013

I was waypointing with yapb until I had to waypoint an early siege map. But the lower lift waypoint was not connected with the upper, so I wondered if I can force connect them. There is no instructions on this one anywhere and it must be possible to force connect since the original waypoint has the connection.

Last edited by FakeZapata; 04-08-2013 at 00:10.. Reason: wrong grammar ;)
  
Reply With Quote
Re: Lift positions not connecting
Old
  (#2)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: Lift positions not connecting - 05-08-2013

If You are asking for the help for yapb bot - again - it's the wrong section to ask that question. For podbot mm - use "Cache this Waypoint" item from the "Options" (from WP Editor) for the first lift waypoint, then - when You are next to the other lift waypoint - look at it and use "Waypoint Add Path" option for Wp Editor. That should help.
  
Reply With Quote
Reply

Tags
cs 1.1, lift, waypoint, won, yapb


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com