.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > IvPBot
IvPBot Another PODBot's evil descendance by KaCaT Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
cant see server
Old
  (#1)
METAL
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default cant see server - 26-05-2004

I Have always Ran CS 1.6 and a dedicated server (steam)on my Win98 box so i could play on my LAN. I had admin mod, amx,and ivpbot installed.

I recently switched to WinXP and set up all the above and all ran well. I mean it isn`t rocket science to install . I start the server type "meta list" all is well...bots join....and i start my CS 1.6 client and i cant see the server running on my LAN....(there are no servers running on your LAN)

I have a cable connection through a 4 port linksys router all the correct ports forwarded and i have no software firewall installed. WinXP`s is disabled.
Is there something obvious i`m doing wrong?

I have always used just one computer. to host the server and connect as well.

Thanks in advance
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com