.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Bug Reports
Bug Reports Post any bug you experience with the latest release of this bot here

Reply
 
Thread Tools
Can't have more then 10 bots to a team...
Old
  (#1)
NuclearDuck
Member
 
Status: Offline
Posts: 6
Join Date: Oct 2006
Idea Can't have more then 10 bots to a team... - 18-10-2006

I actually have to adress 2 questions, 1. I turn off auto team balance and limit team restrictions, but I still get the problem that I can't add more then 10 bots to a team. The rest just join the spectator team. I know there has already been a thread adressing this, but I try it on de_ maps and there is still a maximum of 10 bots to a team. I mainly use my bots to play 'zombie attk', so any help is appreciated.

2. Is there any bots that are specifically designed for jason mode? I mean the bots on Pod_Bot_mm are okay for kniving, but I can't help but think theres a better bot for kniving out there If you got suggestions, please reply.

Thanks for your time.
  
Reply With Quote
Re: Can't have more then 10 bots to a team...
Old
  (#2)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,425
Join Date: Apr 2004
Default Re: Can't have more then 10 bots to a team... - 18-10-2006

Quote:
Originally Posted by NuclearDuck
I actually have to adress 2 questions,
1. I turn off auto team balance and limit team restrictions, but I still get the problem that I can't add more then 10 bots to a team. The rest just join the spectator team.
If the map doesn't support more spawn points for some team - the bots (and also the plyers will go to the spectors. It's not the bot bug. It's how HL engine works. Try to play without zombie mod to see if You can play against more than 10 players. If so - report the problem at zombie mod forum.


Quote:
Originally Posted by NuclearDuck
2. Is there any bots that are specifically designed for jason mode? I mean the bots on Pod_Bot_mm are okay for kniving, but I can't help but think theres a better bot for kniving out there If you got suggestions, please reply.
Try yapb.
  
Reply With Quote
Re: Can't have more then 10 bots to a team...
Old
  (#3)
PUNISHER
Member
 
Status: Offline
Posts: 3
Join Date: Oct 2006
Default Re: Can't have more then 10 bots to a team... - 18-10-2006

hey im trying to play against bots, and when i do add them, they all go to spectate, and they dont jump on a team.... i was just reading your reply but i still am a bit confused, have any ideas please
  
Reply With Quote
Re: Can't have more then 10 bots to a team...
Old
  (#4)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,425
Join Date: Apr 2004
Default Re: Can't have more then 10 bots to a team... - 18-10-2006

Quote:
Originally Posted by PUNISHER
hey im trying to play against bots, and when i do add them, they all go to spectate, and they dont jump on a team.... i was just reading your reply but i still am a bit confused, have any ideas please
What the version of podbot mm? Linux/windows? Dedicated/listenserver?
Write in console:
meta list
and copy and paste here the contents of it.
  
Reply With Quote
Re: Can't have more then 10 bots to a team...
Old
  (#5)
PUNISHER
Member
 
Status: Offline
Posts: 3
Join Date: Oct 2006
Default Re: Can't have more then 10 bots to a team... - 18-10-2006

hmmm i have that ivpbots and its for windows, well it's my own computer, home computer..i tried that meta list it doesnt work. ivpbots 1.1.2, is the version i downloaded from that kat something guy.
  
Reply With Quote
Re: Can't have more then 10 bots to a team...
Old
  (#6)
jeefo
выебувас
 
jeefo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 452
Join Date: Nov 2005
Location: Saint-Petersburg
Default Re: Can't have more then 10 bots to a team... - 18-10-2006

you had picked a wrong forum, but from what i know ivpbots aren't supported at all, so you should install podbotmm's latest version, and your problems will gone...
  
Reply With Quote
Re: Can't have more then 10 bots to a team...
Old
  (#7)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,425
Join Date: Apr 2004
Default Re: Can't have more then 10 bots to a team... - 18-10-2006

...or eventually yapb or epodbot latest version.
  
Reply With Quote
Re: Can't have more then 10 bots to a team...
Old
  (#8)
PUNISHER
Member
 
Status: Offline
Posts: 3
Join Date: Oct 2006
Default Re: Can't have more then 10 bots to a team... - 20-10-2006

oh o.k umm can you give me a site where i can get it from please
  
Reply With Quote
Re: Can't have more then 10 bots to a team...
Old
  (#9)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,425
Join Date: Apr 2004
Default Re: Can't have more then 10 bots to a team... - 20-10-2006

Get the fullpack from here, unzip it in ...cstrike\addons folder then update the binaries from here (just overwrite old files).
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com