.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > YaPB
YaPB Yet another POD-Bot flavor by Whistler and Jeefo Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Need help with Yapb changes ranking..
Old
  (#1)
haha
Member
 
Status: Offline
Posts: 25
Join Date: Dec 2004
Default Need help with Yapb changes ranking.. - 19-12-2004

Well title says some.

I have YaPB installed on my dedicated server. everytime i add a bot to my server it do somthing to my ranking... dont know what word it is called besides i use amx mod.

the problem i got everytime round ends and you see who killed you most damage and that things. this also happens when bot i kicked. it allways come up with the bot name. even if its kicked and after some short time. ranking stop working i cant use /top15 or /rank like it gets disabled... just without "this option is disabled"
  
Reply With Quote
Re: Need help with Yapb changes ranking..
Old
  (#2)
Whistler
Whistler
 
Whistler's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,485
Join Date: Feb 2004
Location: P. R. China
Default Re: Need help with Yapb changes ranking.. - 19-12-2004

sorry, I don't use AMX Mod as I don't host a server.

But does this happen to some other bots ?
  
Reply With Quote
Re: Need help with Yapb changes ranking..
Old
  (#3)
haha
Member
 
Status: Offline
Posts: 25
Join Date: Dec 2004
Default Re: Need help with Yapb changes ranking.. - 19-12-2004

Well i dont know Probrably in my mind i think it happened with podbot 2.6mm to. any mod this works with also execpt metamod?

and thanks for fast reply
  
Reply With Quote
Re: Need help with Yapb changes ranking..
Old
  (#4)
CoCoNUT
Member
 
CoCoNUT's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 120
Join Date: Jan 2004
Location: Germany/Lower Saxony/
Default Re: Need help with Yapb changes ranking.. - 20-12-2004

Hi, I use Statsme. Bots have no Steam-ID, so the stats-program must be able to identify the player by name I guess. In Statsme you can enable bot-support. Have fun!


For maps, nav-files, waypoints and more visit: http://coconut.de.tc
  
Reply With Quote
Re: Need help with Yapb changes ranking..
Old
  (#5)
haha
Member
 
Status: Offline
Posts: 25
Join Date: Dec 2004
Default Re: Need help with Yapb changes ranking.. - 21-12-2004

Well. it will still affect the end of the round. Statsme are only a stat tracker. or is it a mod 2 with admin functions? i need amxmod couse it work perfectly. and i can ban the damn hackers there keep enter.
  
Reply With Quote
Re: Need help with Yapb changes ranking..
Old
  (#6)
Whistler
Whistler
 
Whistler's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,485
Join Date: Feb 2004
Location: P. R. China
Default Re: Need help with Yapb changes ranking.. - 22-12-2004

http://filebase.bots-united.com/inde...on=file&id=237

this is a small MM plugin. perhaps it can solve this problem but it's not tested
  
Reply With Quote
Re: Need help with Yapb changes ranking..
Old
  (#7)
haha
Member
 
Status: Offline
Posts: 25
Join Date: Dec 2004
Default Re: Need help with Yapb changes ranking.. - 23-12-2004

Well. I dont use Statsme. amxmod got a good enough rank list. is there any bot you know works with amx?
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com