.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > YaPB
YaPB Yet another POD-Bot flavor by Whistler and Jeefo Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Autovacate faulty?
Old
  (#1)
RoboCop
vBulletin Veteran
 
Status: Offline
Posts: 83
Join Date: Feb 2013
Location: Dundee, Scotland
Default Autovacate faulty? - 17-11-2015

Hello I've just installed your YaPB v2.7.1.4217 on my CS 1.6 Linux server and noticed my bots won't leave to reserve the slots for when human players join. I tried altering the yb_quota_match to 1 and the yb_quota_match_max 10 as well switched autovacate off. But I don't know if that was supposed to happen. I want my bots to leave when I set "max_bot 10" (old HPB_Bot style) and allow human players to displace them when they join by the time there is 10 human players, I would hope all bots as that max of 10 will leave completely, but I don't know if those settings will work. I don't know if your Linux binary needs a quick fix I also tried using rcon yb_quota_match 10 and it seems like those 10 bots who instantly appear is ignoring the autovacate cvar by the looks of it. Is this not supposed to happen?





vBulletin Webmaster since 2001
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com