.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > YaPB
YaPB Yet another POD-Bot flavor by Whistler and Jeefo Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Problem with instan on LINUX server
Old
  (#1)
Krtola
Member
 
Status: Offline
Posts: 24
Join Date: Nov 2015
Default Problem with instan on LINUX server - 03-11-2015

I try to instal this new update on my online LINUX server.

http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=9986

In metamod/plugins.ini it should write linux addons/yapb/bin/yapb.so

But,that yapb.so I can not find for download,only .dll and that is for windows version...

Does anyone have experience with this ,and can help me?
   
Reply With Quote
Re: Problem with instan on LINUX server
Old
  (#2)
Krtola
Member
 
Status: Offline
Posts: 24
Join Date: Nov 2015
Default Re: Problem with instan on LINUX server - 03-11-2015

Problem solved thatnk to jeefo.
Earlier when I used POD BOT MM I had too much lag on server with just 2 bots,and we could not to play.
I'll see how it will show this version(YaPb)
   
Reply With Quote
Re: Problem with instan on LINUX server
Old
  (#3)
Krtola
Member
 
Status: Offline
Posts: 24
Join Date: Nov 2015
Default Re: Problem with instan on LINUX server - 03-11-2015

NEW BIG problem
I bind in console like this: bind "=" "yb menu"
But when i press = nothing happens,and in console I get this:
Unknown command: y
   
Reply With Quote
Re: Problem with instan on LINUX server
Old
  (#4)
jeefo
ouch
 
jeefo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 445
Join Date: Nov 2005
Location: Saint-Petersburg
Default Re: Problem with instan on LINUX server - 04-11-2015

Quote:
Originally Posted by Krtola View Post
NEW BIG problem
I bind in console like this: bind "=" "yb menu"
But when i press = nothing happens,and in console I get this:
Unknown command: y
How did you install the bot?
   
Reply With Quote
Re: Problem with instan on LINUX server
Old
  (#5)
Krtola
Member
 
Status: Offline
Posts: 24
Join Date: Nov 2015
Default Re: Problem with instan on LINUX server - 04-11-2015

I just put yapb folder on addons and then write linux addons/yapb/bin/yapb.so in metamod plugins.ini
Anyway,server has a huge lag when on server is more that 1 real(human) players.I test with just 2 bots,and after 5-10 minutes can not play the game because the server blocking every few seconds.

reminder:It is online server.
   
Reply With Quote
Re: Problem with instan on LINUX server
Old
  (#6)
jeefo
ouch
 
jeefo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 445
Join Date: Nov 2005
Location: Saint-Petersburg
Default Re: Problem with instan on LINUX server - 04-11-2015

So the bots works?

What the specs of your machine? I have done tests on Celeron 2.4 Ghz, 256Mb RAM, GeForce 4 MX, and got 20fps with 18 playing bots. and 60 fps with 10 bots. Pretty good comparing to the podbotmm f.e. where i got 5-6 fps with 5 bots.
   
Reply With Quote
Re: Problem with instan on LINUX server
Old
  (#7)
Krtola
Member
 
Status: Offline
Posts: 24
Join Date: Nov 2015
Default Re: Problem with instan on LINUX server - 04-11-2015

Bots works but can not open yb menu and after 5-10 minutes real(human) players can not play because the server has a huge lag.
It is not a problem only for me but for all real,human players.
AMD Athlon II X2 250 Processor,AMD Radeon HD 6670.
But,server is not launched from my computer,I use online HOSTING for cs servers.
   
Reply With Quote
Re: Problem with instan on LINUX server
Old
  (#8)
jeefo
ouch
 
jeefo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 445
Join Date: Nov 2005
Location: Saint-Petersburg
Default Re: Problem with instan on LINUX server - 04-11-2015

Quote:
Originally Posted by Krtola View Post
Bots works but can not open yb menu and after 5-10 minutes real(human) players can not play because the server has a huge lag.
It is not a problem only for me but for all real,human players.
AMD Athlon II X2 250 Processor,AMD Radeon HD 6670.
But,server is not launched from my computer,I use online HOSTING for cs servers.
Probably hosting provider oversells a bit
   
Reply With Quote
Re: Problem with instan on LINUX server
Old
  (#9)
Krtola
Member
 
Status: Offline
Posts: 24
Join Date: Nov 2015
Default Re: Problem with instan on LINUX server - 04-11-2015

Quote:
Originally Posted by jeefo View Post
Probably hosting provider oversells a bit
Do you have a suggestion for some good provider on whose servers will not have lag with bots?
   
Reply With Quote
Re: Problem with instan on LINUX server
Old
  (#10)
Krtola
Member
 
Status: Offline
Posts: 24
Join Date: Nov 2015
Default Re: Problem with instan on LINUX server - 05-11-2015

I will not be able to test in the next few days so have to ask:Whether the reason for lag could be respawn? On my mod when zombies die,he get respawn in 7 sec...And so during the whole round
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com