.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > YaPB
YaPB Yet another POD-Bot flavor by Whistler and Jeefo Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
YaPB server FPS problem
Old
  (#1)
Serious Sam
Member
 
Serious Sam's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 33
Join Date: Sep 2009
Location: Bulgaria
Question YaPB server FPS problem - 23-10-2009

First, this problem occurs in the old YaPB 1, I did not test if it got fixed in YaPB 2
It occurs only in dedicated server, on a listen server its fine
There is a server command, sys_ticrate, that defines the FPS of the server, default is 100, if you have a nice pc and good internet you can increase it to lower lag. The problem is, that when I increase it to 1000, players in the server are happy because they feel less lag, but bots start to behave strange - they move very slow and they shoot around without aiming. I was wandering if there is a fix for this, because as it is now, I have to choose between having bots in my server or having low lag in my server.
   
Reply With Quote
Re: YaPB server FPS problem
Old
  (#2)
Whistler
Whistler
 
Whistler's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,478
Join Date: Feb 2004
Location: Beijing, P. R. China
Default Re: YaPB server FPS problem - 12-12-2009

Hi,

I applied a quick fix to the yapb1 about the msec calculation stuff (taken from podbotmm). Not sure if this works though, as sys_ticrate doesn't boost any fps on my computer (guess my computer is not fast enough).

http://yapb.bots-united.com/files/yapb1_fix.7z

please let me know if it works, and if it does work I'll put it into the full package

sorry for being late btw
   
Reply With Quote
Re: YaPB server FPS problem
Old
  (#3)
Serious Sam
Member
 
Serious Sam's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 33
Join Date: Sep 2009
Location: Bulgaria
Default Re: YaPB server FPS problem - 15-12-2009

I'm sorry, it still does the same. When I increase sys_ticrate, the bots start moving and aiming veeery slow. There is no change.
   
Reply With Quote
Re: YaPB server FPS problem
Old
  (#4)
GoDhAnD
Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Sep 2011
Default Re: YaPB server FPS problem - 30-09-2011

Sorry if I'm a Thread-Ghoul but I have the same issue with YaPB 2.

Currently I'm using Podbot mm on my Server but I would like to upgrade to YaPB 2!

The Podbots mm always stuck, they rarely make the objektives (bomb defuse, hostage rescue), and they often shoot into sky when an opponent appears... (I'm using the newest beta of podbot mm)

Please make a fix for the best bot for cs 1.6 I've ever seen!
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com