.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Common Questions
Common Questions Are you seeking help ? Get it here !

Reply
 
Thread Tools
why did 'command'' removed?!?
Old
  (#1)
NotoriousCDN
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Jul 2010
Default why did 'command'' removed?!? - 09-07-2010

why was the command

pb bot_join_team <team>
=====
removed?!?!?

or is there a alternative? cause i dont see it anywhere and i have tryed hundereds of commands............
  
Reply With Quote
Re: why did 'command'' removed?!?
Old
  (#2)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: why did 'command'' removed?!? - 09-07-2010

It was never a command. It was always and it is still now a setting. Just read what podbot.cfg says about that.
Quote:
Originally Posted by podbot.cfg
# Changing the setting below forces bots joining to certain team.
# Useful if You want to have always bots in one team against humans.
# Argument values: "ANY", "T", "CT". Default is "ANY".
pb_bot_join_team "ANY"
Settings are with underscore line after pb - commands - without it.

Next time read stickies first - then You know where is the place to ask questions.
I'm moving Your topic to the right place.

Last edited by KWo; 09-07-2010 at 18:45..
  
Reply With Quote
Re: why did 'command'' removed?!?
Old
  (#3)
NotoriousCDN
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Jul 2010
Default Re: why did 'command'' removed?!? - 11-07-2010

Quote:
Originally Posted by KWo View Post
It was never a command. It was always and it is still now a setting. Just read what podbot.cfg says about that.

Settings are with underscore line after pb - commands - without it.

Next time read stickies first - then You know where is the place to ask questions.
I'm moving Your topic to the right place.
Sorry KWo not to be rude in ANYWAY at all but i have tryed ure' command listed above and i got nothing bots still joib anyteam........
im running/..
"POD-Bot mm, vR2b46d, Aug 9 2005, by Count Floyd & Bots United"
i have tryed to edit podbot.cfg and shows NOTHINGGGGGGG whhatsoever about anycommand of 'bots join team'' or anything along those lines...if u like ill copy/past my whole podbots.cfg file here......

in game i try;
rcon pb pb_bots_join_team
amxx_pb bots_join_team
rcon pb pb bots_join_team
rcon pb bots_join_team
======
notta.....so im not doubting ure' comment listed above...im jsut saying.......there is no recognised command for the bots to "join" team....
  
Reply With Quote
Re: why did 'command'' removed?!?
Old
  (#4)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: why did 'command'' removed?!? - 11-07-2010

You are using very outdated version of podbot mm (and no longer supported).
Here is the info about latest supported version.
http://forums.bots-united.com/showth...?t=5714&page=2
All info about pb_bot_join_team was related to that version.
Of course - mp_autoteambalance has to be 0 - otherwise this setting is not affecting neither the team the bot wants to join.
  
Reply With Quote
Re: why did 'command'' removed?!?
Old
  (#5)
NotoriousCDN
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Jul 2010
Default Re: why did 'command'' removed?!? - 11-07-2010

Quote:
Originally Posted by KWo View Post
You are using very outdated version of podbot mm (and no longer supported).
Here is the info about latest supported version.
http://forums.bots-united.com/showth...?t=5714&page=2
All info about pb_bot_join_team was related to that version.
Of course - mp_autoteambalance has to be 0 - otherwise this setting is not affecting neither the team the bot wants to join.
.....AHHHHHHHHHH makes sence now... i remember using a version with the command 'pb_join_team'' and was wondering why it was no longer availible.....now i know...

thought i was going..."i cant brain i have the dumb" kinda deal........ lol right on mate thanks millions ! ill install this file tomorrow now its 2 am here and im tired as heck....been rough day(s).

thaks!!!!!!
  
Reply With Quote
Re: why did 'command'' removed?!?
Old
  (#6)
NotoriousCDN
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Jul 2010
Default Re: why did 'command'' removed?!? - 13-07-2010

works like a charm now thanks for the updated link.

..and btw..these new bots are badass lol i get pwnzord fast !>?!?!?! lol daing...... i guess i just got used to the ''older'' version time to stepp it up a notch lol
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com