.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > E[POD]bot
E[POD]bot Evil mutants tamed out of POD-bot by The Storm and Markus Heiden Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#11)
Arucard
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 05-01-2004

D:\Program Files\Steam\SteamApps\youremailaddresshere\counter-strike\cstrike\EPODbot

install it here and it will work. waypoints load. im currently testing to see if bots will add without crashing hl or any other problem..

encountered a problem.. after installing it, reads waypoints everything working fine.. i try to add a bot and cs completely freezes.. it doesnt crash it just freezes.

Last edited by Arucard; 05-01-2004 at 21:25..
  
Reply With Quote
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#12)
Arucard
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 06-01-2004

any help with this would be appreciated ^^
  
Reply With Quote
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#13)
sheardjr
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 07-01-2004

I just tried to install it on the laptop (fresh cs install), and although it doesent crash, nothing happens :'(:'(
  
Reply With Quote
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#14)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 07-01-2004

do you see the welcome message ? do you see some lines in the console that attest that the bot DLL is loaded ? if you don't see any of them, then it means that the bot DLL is not loaded at all. In this case, either you installed it in the wrong directory, or you edited the liblist.gam file incorrectly.



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#15)
Arucard
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 08-01-2004

oh i see everything. waypoints created by whoever made them and on the top of the screen it says [E]PODbot by lightninja. so its loading correctly just that when i try to add a bot, cs freezes. is it maybe that this isnt compatible with 1.6?
  
Reply With Quote
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#16)
botmeister
Ex-Council Member
 
botmeister's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,090
Join Date: Nov 2003
Location: Canada
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 08-01-2004

E[POD] is not yet 1.6 ready, it will freeze as soon as you add a bot.


Maker of the (mEAn) Bot.Admin Manager

"In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is." - Jan L.A. van de Snepscheut
  
Reply With Quote
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#17)
Arucard
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 08-01-2004

ahh thanx alot ^^
  
Reply With Quote
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#18)
gaschi
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 08-01-2004

this bot doesn't work with my cs 1.5

i've installed the bot exactly like the podbot, but when i start a lan game cs crashes back to my desk without any error msg

any solution ?
  
Reply With Quote
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#19)
gaschi
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 08-01-2004

ok, i just figured it out, the problem was my own epbwpns.cfg which doesn't work ( it works with podbot 2.5 )

so could anyone write me a working one with these properties:

bot should only use following weapons:
- usp/deagle
- mp5
- ak47/m4a1
- aug/sig
- awp/scout

pls send the .cfg to gaschi.rult.derbe@gmx.de

thanks a lot for replys

update1:

ok, i got the most by myself, but the t's won't buy the god damn usp in the first round :/ the just buy ammo for their glock :/

Last edited by gaschi; 08-01-2004 at 15:11..
  
Reply With Quote
Re: Cant install E[POD]Bot
Old
  (#20)
sheardjr
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Cant install E[POD]Bot - 08-01-2004

Quote:
Originally Posted by botmeister
E[POD] is not yet 1.6 ready, it will freeze as soon as you add a bot.
Now you tell me! o_Oo_Oo_O

Quote:
Originally Posted by sheardjr
I would like to set up E[POD]Bot on my CS 1.6 install
Thanks anyway9_9
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com