.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > E[POD]bot
E[POD]bot Evil mutants tamed out of POD-bot by The Storm and Markus Heiden Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Re: Reporting of Bugs and Errors for E[POD]bot
Old
  (#61)
forid786
[POD] BOT USER
 
Status: Offline
Posts: 6
Join Date: May 2011
Location: uk
Default Re: Reporting of Bugs and Errors for E[POD]bot - 22-05-2011

Hello there


i have a problem and i was wandering if anyone can help

basically i downloaded epodbot 5.3 and installed it , but when i tried to make a server it used to say " starting dedicated server " all day then i found a fix by kwo
so i installed it and now i can start my server and play but after approximatly 20 the server crashes and it says to send an error report i clicked details and it says Modname : epb.dll
and also i am not able to access the epb menu i have tried accessing it using epb_botmenu but it says command is not recognized
can someone please help with this issue of crashing and the menu not working

anyhelp on fixing these issues would we most appreciated

thanks
forid-786


thanks

>> Forid'szZ Server ! <<

forid-server.dyndns.org:27018
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com