.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > FritzBot
FritzBot A bot for Return To Castle Wolfenstein - by Maleficus Return to Castle Wolfenstein

Reply
 
Thread Tools
Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here!
Old
  (#11)
BurtGummer
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Oct 2007
Default Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here! - 27-10-2007

Hello,

i just install the pack in my fritzbot-folder (not the first time). But if i now load the map "venice" (single objektive or campaign with venice as first map), ET crash and i only see the Desktop. I try to delete all other packs (fritzSub_v1.00.pk3, Fritz1_1.00.pk3, ..), but it's the same. I install the keyword_fix too. Bevor, all works fine. Any ideas?

Waypoints, for example for Venice, exists in prevoius packs too. Sould i extract the packages and delete the old waypoints?

ET is version 2.60.
  
Reply With Quote
Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here!
Old
  (#12)
420Blunt
Member
 
Status: Offline
Posts: 61
Join Date: Nov 2005
Default Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here! - 27-10-2007

With venice and daybreak you need to unzip the keyword beta patch (found here) to your fritzbot folder.

EDIT: I see that you've installed the keyword fix, so I really don't know what the problem is then.

Is it crashing at the end of warmup?
  
Reply With Quote
Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here!
Old
  (#13)
BurtGummer
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Oct 2007
Default Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here! - 28-10-2007

I start the campaign with /campaign cmpgn_name, venice begins to start and in the next second, i see the Desktop. Same, if i load venice as map. Don't know whats wrong. Maybe i reinstall ET, or a complete new installation.
  
Reply With Quote
Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here!
Old
  (#14)
TomTom
ET Waypointing team member
 
TomTom's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 742
Join Date: Jun 2006
Default Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here! - 29-10-2007

Doublecheck the filedates of your DLLs in your fritzbot directory, they should look like;

cgame_mp_x86.dll 16/07/2006 ...
qagame_mp_x86.dll 16/01/2007 7:56 pm
ui_mp_x86.dll 16/07/2006 ...

If qagame_mp_x86.dll has a different file date you are not likely running the keyword fix beta! The copy on my machine read with MD5 checker results in a MD5 checksum of 0504972C21424B7DDB684E0A39A44915.

Failing that try increasing your memory (com_hunkmegs)
+set com_hunkmegs 128

Also verify that you are running ET 2.60 or 2.60B.
  
Reply With Quote
Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here!
Old
  (#15)
lordbeaver
Member
 
Status: Offline
Posts: 60
Join Date: Mar 2006
Default Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here! - 01-11-2007


  
Reply With Quote
Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here!
Old
  (#16)
TomTom
ET Waypointing team member
 
TomTom's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 742
Join Date: Jun 2006
Default Re: New Waypoint Pack Ready! Get It Here! - 15-09-2008

FYI the link to get this waypoint pack from the filebase has changed to
http://filebase.bots-united.com/inde...ct=view&id=445
  
Reply With Quote
Reply

Tags
waypoint pack


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com