.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Releases, Installers, Docs & Coding
Releases, Installers, Docs & Coding Where the official development happens

Reply
 
Thread Tools
Can't use "pb" commands
Old
  (#1)
Vesale
Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Apr 2012
Default Can't use "pb" commands - 21-04-2012

Hey there,

I've just installed PodBot on my CS 1.6 server.

Copied the "podBot" Directory into cstrike/addons/
and added "linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so" into my metamod/plugins.ini.

Now I join my server, type "meta list" into the console and it says:

"[ 2] POD-Bot mm, vV3B21, Jun 13 2010, by Count Floyd & Bots United, see http://www.bots-united.com"

Seems to be correct, isn't it?

What i have to do now to use the "pb" commands?
Example:
If i type "pb menu" it just says: "Unknown command: pb"

Thanks in advance!

Greetings,
Feyh

Last edited by Vesale; 21-04-2012 at 03:58..
  
Reply With Quote
Re: Can't use "pb" commands
Old
  (#2)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: Can't use "pb" commands - 21-04-2012

http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=2304
Wrong place to ask such questions...

Use Search function next time, then You can find answer to questions already posted:
http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=5669
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com