.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > IvPBot
IvPBot Another PODBot's evil descendance by KaCaT Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
IvP almost works... sort-of... help?
Old
  (#1)
happybattles
Member
 
Status: Offline
Posts: 15
Join Date: Apr 2006
Arrow IvP almost works... sort-of... help? - 07-04-2006

This will be a long one. I want to make it as easy as possible for someone to help me...
HLDS 1.6
AMX mod X

I think it's installed correctly because here's what my console says:
Code:
Connection to Steam servers successful.
   VAC secure mode is activated.
Adding master server 68.142.72.250:27010
Adding master server 69.28.151.162:27010
min_bots set to 4
max_bots set to 8
MinBotSkill set to 60
MaxBotSkill set to 100
Inhumanturns turned off
Max. Number of Bots following set to: 3
Bots pickup a maximum of 1 weapons
Experience Collection turned off
Shooting thru Walls turned on
Sound Update Timer set to 0.500000 secs
Pickup Update Timer set to 0.300000 secs
Grenade Check Timer set to 0.500000 secs
POD Speech turned on
Bot voting turned on
Bot Logo spraying turned on
Creating bot...
Creating bot...
Creating bot...
Creating bot...
Creating bot...
Creating bot...
Creating bot...
executing server command: bind "=" "ivpbotmenu"
executing server command: bind "-" "waypoint menu"
This looks like it's working... but...
The bots won't join teams and just sit in SPECTATOR.

So, I TEAM them using AMXX and that seems to work fine... but they show-up as DEAD and the game never starts unless another human joins.

Then, the bots basicly teleport randomly all over the map [cs_office], don't shoot, don't try to complete objectives and finally seem to disappear completely.

What did I do wrong?
   
Reply With Quote
Re: IvP almost works... sort-of... help?
Old
  (#2)
nerd
Legitimate Helper
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Apr 2006
Depressed Re: IvP almost works... sort-of... help? - 15-04-2006

Same problem... Without the AMX/cs_office etc, but they seem to stay in spectators mode with me aswell .
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com