.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > IvPBot
IvPBot Another PODBot's evil descendance by KaCaT Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Anyone else have this problem?
Old
  (#1)
sik
Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Aug 2005
Default Anyone else have this problem? - 28-08-2005

Ok, so I guess people are having the problem of whenever starting a new game it crashes to the desktop, and I thought this was a ivpbot problem, but when I uninstalled it, I tried connecting to a new game again but it gave me an error in console saying couldn't find ivpbot.dll! or something, so now I can't start a new game at all because of that, is there anyway of getting rid of ivpbot completley?
   
Reply With Quote
Re: Anyone else have this problem?
Old
  (#2)
justinone
Member
 
Status: Offline
Posts: 10
Join Date: Aug 2005
Default Re: Anyone else have this problem? - 28-08-2005

you need to delete the ivp bot folder and delete the liblist.gam or change it to "dlls\mp.dll". if you cant get IVPBot to work with CS 1.6, just download the 1.3 mod and follow the normal install instructions and you should have no problem with IVPBot. thats what i did.
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com