.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Common Questions
Common Questions Are you seeking help ? Get it here !

Reply
 
Thread Tools
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#11)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: running two or more bots at the same time - 22-10-2006

Really?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	yapb_inst.JPG
Views:	159
Size:	28.5 KB
ID:	954  
  
Reply With Quote
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#12)
Ancient
PodBot MM's Laziest Waypointer
 
Ancient's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,010
Join Date: Jan 2005
Location: Nebraska, United States of America
Default Re: running two or more bots at the same time - 22-10-2006

See the image that I posted? It says options bottom left, click it and there will be the word russian in a drop down box and english is not highlighted, you must highlight it and restart the application.

[edit] Didn't know you explained it. :s[/edit]


[Web Designer][Waypointer][Gamer]
CFE Games Administrator
[CFE]Games.com
[Never Trust the Untrusted]
  
Reply With Quote
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#13)
person135
Member
 
Status: Offline
Posts: 259
Join Date: Sep 2006
Default Re: running two or more bots at the same time - 23-10-2006

here is what I have
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	pic.jpg
Views:	162
Size:	29.3 KB
ID:	957  
  
Reply With Quote
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#14)
person135
Member
 
Status: Offline
Posts: 259
Join Date: Sep 2006
Default Re: running two or more bots at the same time - 26-10-2006

are there any other cs bots i can run with podbot besides yapb?
  
Reply With Quote
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#15)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: running two or more bots at the same time - 26-10-2006

Try E[POD]Bot.
  
Reply With Quote
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#16)
person135
Member
 
Status: Offline
Posts: 259
Join Date: Sep 2006
Default Re: running two or more bots at the same time - 26-10-2006

is epodbot harder or easier than podbotmm?
  
Reply With Quote
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#17)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: running two or more bots at the same time - 26-10-2006

Check Your-self. I don't have time to play and check all posible mods and bots around. Test Your-self and let us know what did You experience with it.
  
Reply With Quote
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#18)
person135
Member
 
Status: Offline
Posts: 259
Join Date: Sep 2006
Default Re: running two or more bots at the same time - 27-10-2006

can i use podbot waypoints with epodbot? is there a converter thingy like the one for yapb?
  
Reply With Quote
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#19)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: running two or more bots at the same time - 27-10-2006

Speak with strelomet and THE_STORM. I don't know what is the format of epb waypoints. Maybe is even the same as yapb - so maybe You can use the same converter to use with epb. But I'm not sure of this.
BTW - read this.
  
Reply With Quote
Re: running two or more bots at the same time
Old
  (#20)
Ancient
PodBot MM's Laziest Waypointer
 
Ancient's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,010
Join Date: Jan 2005
Location: Nebraska, United States of America
Default Re: running two or more bots at the same time - 27-10-2006

ePodbot is only harder because it's waypointed differently, like when on de_dust the tunnel that goes out by the Bomb area they jump out of there.

Thats the only thing that I really found different, that waypoint styles are different

If their may be a convertor out there I'll probably use it.
But until then I'll probably venture into trying to waypoint epod's.


[Web Designer][Waypointer][Gamer]
CFE Games Administrator
[CFE]Games.com
[Never Trust the Untrusted]
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com