.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > JoeBot
JoeBot Furious mechs by @$3.1415rin Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Joebot waypoint dont save
Old
  (#1)
jerryfreak
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Nov 2006
Default Joebot waypoint dont save - 13-11-2006

Failed saving cstr/de_tuscan.wpj
waypoints saved

Latest version of joebot I believe from this link
http://forums.bots-united.com/showpo...5&postcount=49

Bots work fine on all defaulted waypointed maps ie de_dust etc...
Running listenserver, joebot menu works. Waypoints showup and autowaypointer works, just can't save!

Both joebot.dll and joebot_mm.dll work. Tried using both setups to save and both recieve the same error. Any way I could try to find out why their not wanting to save?
thankx in advance
   
Reply With Quote
Re: Joebot waypoint dont save
Old
  (#2)
@$3.1415rin
Council Member, Author of JoeBOT
 
@$3.1415rin's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,381
Join Date: Nov 2003
Location: Germany
Default Re: Joebot waypoint dont save - 17-11-2006

since it's actually some years since I last played around with joebot, i'm not really sure about this

but you might want to have a look at some dirs.txt in the wpj folder, specifying which waypoint folder is taken first. I dont know any more how that was about saving, maybe there is some comment. there might also be some comment in the readme for wpsave.
JoeBOT won't create any folders by itself, thus in your case, that "cstr" folder has already to be there when you want to save. is that the case ?


   
Reply With Quote
Re: Joebot waypoint dont save
Old
  (#3)
jerryfreak
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Nov 2006
Default Re: Joebot waypoint dont save - 18-11-2006

Thats what it is . Ty. What it was I got to busy waypointing and forgot what I read in dir.txt. I did guess that maybe it would not create directories and tried adding the directory but forgot to add it to dir.txt! Thanks
The pitfalls of multitasking =o) Thanks for taking the time and gluck on future
endeavors.
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com