.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > JoeBot
JoeBot Furious mechs by @$3.1415rin Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Joe Bot No Worky
Old
  (#1)
chester_malone
Member
 
chester_malone's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3
Join Date: Aug 2006
Default Joe Bot No Worky - 08-08-2006

I know this is probably the 400th time youve heard this problem but i just cant figure it out even after reading all the posts about it. im running metamod on a listen server and ive gotten the "latest version" of joebot which is supposed to be 1.6.5.3 but all the links and files say 1.6.5.2. when i start a game the bots just spectate so i got the fix for that and then i cant start a server at all it crashes during loading. i know youve heard this problem a lot but i just cant figure it out and its killing me. i had joebot working very recently but i had to get rid of all my mods and get them again and now it wont work. also the "fixes" i download are smaller than the original files and dont display what version they are.


Dancing Kirby
<( ''<) <( '' )> (>'' )>
pwns all!

Last edited by chester_malone; 09-08-2006 at 00:38..
   
Reply With Quote
Re: Joe Bot No Worky
Old
  (#2)
chester_malone
Member
 
chester_malone's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3
Join Date: Aug 2006
Default Re: Joe Bot No Worky - 14-08-2006

okay seriously, is no one going to reply to my topic?!?! I mean if you cant actually help me can you at least say so!


Dancing Kirby
<( ''<) <( '' )> (>'' )>
pwns all!
   
Reply With Quote
Re: Joe Bot No Worky
Old
  (#3)
@$3.1415rin
Council Member, Author of JoeBOT
 
@$3.1415rin's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,381
Join Date: Nov 2003
Location: Germany
Default Re: Joe Bot No Worky - 14-08-2006

this is due to some steam updates. the first I guess we still patched, but the following weren't, so my guess it that the bot doesnt run anymore ...


   
Reply With Quote
Re: Joe Bot No Worky
Old
  (#4)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,415
Join Date: Apr 2004
Default Re: Joe Bot No Worky - 17-08-2006

Did You already try this one:
http://forums.bots-united.com/showpo...5&postcount=49
   
Reply With Quote
Re: Joe Bot No Worky
Old
  (#5)
chester_malone
Member
 
chester_malone's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3
Join Date: Aug 2006
Default Re: Joe Bot No Worky - 18-08-2006

yeah dude that update is really old and is no longer valid


Dancing Kirby
<( ''<) <( '' )> (>'' )>
pwns all!
   
Reply With Quote
Re: Joe Bot No Worky
Old
  (#6)
Drek
Member
 
Status: Offline
Posts: 63
Join Date: Feb 2004
Default Re: Joe Bot No Worky - 30-09-2006

I'd love to use JoeBOT on my server again but sadly it is true, the latest version available no longer works. A fix would be faboo. I need a Linux Metamod version.


AMD Athlon XP 1700+
1GB PC-2100 DDR SDRAM
Debian Etch 4.0 GNU/Linux (custom kernel 2.6.18.5)
Day of Defeat, Day of Defeat: Source, Firearms
Natural Selection, Team Fortress Classic
Metamod-P
AMX Mod X
Source Mod
Admin Mod
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com