.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > JoeBot
JoeBot Furious mechs by @$3.1415rin Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Joebot + metamod
Old
  (#1)
pursun
Member
 
Status: Offline
Posts: 7
Join Date: Apr 2005
Default Joebot + metamod - 01-04-2005

Hey i wud like to install joebot on my server. Its running amx and metamod and my liblist.gam is using thegame dll etc as the metamod dll. How would i install joebot but keep metamod running?

its a server i have bought.

Last edited by pursun; 01-04-2005 at 22:03..
   
Reply With Quote
Re: Joebot + metamod
Old
  (#2)
@$3.1415rin
Council Member, Author of JoeBOT
 
@$3.1415rin's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,381
Join Date: Nov 2003
Location: Germany
Default Re: Joebot + metamod - 02-04-2005

extract joebot to some folder outside your hl folder, remove the liblist.gam there, and copy it over your hl installation like you always did when metamod stopped running ( that was due to the liblist.gam ). then open the plugins.ini of metamod and add there the joebot metamod dll. that's it


   
Reply With Quote
Re: Joebot + metamod
Old
  (#3)
KiLLrAzOR
Member
 
Status: Offline
Posts: 10
Join Date: Oct 2005
Default Re: Joebot + metamod - 17-11-2005

Can you be in more detail than that?

Running a dedicated server, with amx and metamod. The server is not on my computer but a server I pay for.

Where does the joebot folder go? what are the commands for metamod, liblist and plugins.ini?

I am totally lost.. hehehehe.

KR
   
Reply With Quote
Re: Joebot + metamod
Old
  (#4)
mcoy
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Dec 2005
Default Re: Joebot + metamod - 04-12-2005

Put the joebot folder in cstrike\addons

In cstrike\addons\metamod find and edit the plugins.cfg.
Add Win32 addons\joebot\joebot_mm.dll
   
Reply With Quote
Re: Joebot + metamod
Old
  (#5)
ultima667
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Dec 2005
Default Re: Joebot + metamod - 30-12-2005

Nope That Doesnt Work. Well It Works But Bots Dont Join. There In Spec.
   
Reply With Quote
Re: Joebot + metamod
Old
  (#6)
kickassbots
Member
 
kickassbots's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 9
Join Date: Mar 2006
Location: Melbourne, Australia
Default Re: Joebot + metamod - 20-04-2006

Do you have the latest version of JoeBot?
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com