.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > JoeBot
JoeBot Furious mechs by @$3.1415rin Counter-Strike

Reply
 
Thread Tools
Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#1)
Arnoudk
Member
 
Status: Offline
Posts: 8
Join Date: Oct 2004
Default Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 03-10-2004

Real Cstrike= Your Own Cstrike Map
Cstrike= The Cstrike Map You Downloaded

I Got Joebot Working On Cs 1.6 Here The Installation:
Download The Joebot 1.6.5.3 File. OPen It There are 2 folders Named: Cstrike , Joebot. Select Them Both Copy Them And Then Go To Steam/Steamapps/Counter-Strike/ Paste . It Will Propebly Say That The Folder Already Excists Just Overwrite It Then When That's Done Open THe Joebot Map That YOu Have Just Pasted In YOu Counter-Strike Map , Then Rcon_commandmenu Copy The Commandmenu File Go To Your Real Cstrike folder then paste it there.

Step 1= For People That Want To Have Joebot With No Metamod Or Someshit Like That
Step 2=FOr People That Want To Have Joebot With Metamod And Amx And Shit

Step 1 (WithOut MetaMod): Go To Your Real Cstrike Folder open The Liblist.gam File , Clear The Liblist File Then Copy This Tekst To Your Liblist.gam Then Paste It And Save It:

game "Counter-Strike"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll "joebot\joebot.dll"
gamedll_linux "joebot/joebot_i386.so"
trainmap "tr_1"

Step 2 (With Metamod): Go To Your Real Cstrike Folder open The Liblist.gam File , Clear The Liblist.gam Copy This Tekst To Your Liblist.gam And Then Past It And Save It:

game "Counter-Strike"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll"
gamedll_linux "dlls/cs_i386.so"
trainmap "tr_1"

Ok Now Your Done , But Only For Step 1 , Step 2 Goes Further.

The Rest Of Step 2: Open Your Steam Play Games Menu Then Right Click On Your Counter-Strike Game Then Properties , Click On "Launch Options" There You Will See An Empty Line If it's Not Make It Empty , Then Add This Line:
+localinfo mm_gamedll "joebot/joebot.dll"

Press Ok , Then Close . Then Start Your Counter-Strike Game. To Add Bots Press "v" Or "=" Then You Get An Menu And You Know That To Do Then
You Can Also Try The Simple menu That The "H" Button But i'm Not Sure If It Works. Then You Are All Set. Ready Set Go Prepare To Fight

If You Get An Error Or An Crash Just Post An Reply With The Error And I Also Have To Know If It Just Crashes Or Something

Most Important Don't Forget Respect G-Unit_Raw

Regardz G-Unit_Raw (Please Post If It Works Or Not)

Last edited by Arnoudk; 03-10-2004 at 19:48.. Reason: Wanna Add That I Would Like If People Post If It Works
   
Reply With Quote
Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#2)
@$3.1415rin
Council Member, Author of JoeBOT
 
@$3.1415rin's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,381
Join Date: Nov 2003
Location: Germany
Default Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 04-10-2004

thanks for that little novel, maybe i don't still see the problems with installing ...

it's ok to post here, but it'd be also nice if we can keep the wiki alive : http://server.bots-united.com/wiki/i...stall%20JoeBot


   
Reply With Quote
Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#3)
gunnyj6
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: May 2004
Default Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 04-12-2004

I get a crash when trying the above. Stock CS (no mods) 1.6, joebot 1.6.5.3. Yes my liblist.gam matches the above step 1.

CS crashed, steam still up. Attempting to restart CS resulted in illegal operation and lock up.

After reboot, I found the following error log:
Error:Failed to load dialog file Resource/UI/ClassMenu.res


Function trace:
CGameUI::Start
CGameUI::Initialize
CBaseUI::Start
CBaseUI::Initialize
Host_Init
CFileSystem_Steam::Mount()

Edit: solution found quoting it here so it can also be easily found by others

Quote:
Originally Posted by Gr4iN@iLLeUr
That's fine I've jsut resolved this problem : I launched a new game with the original mp.dll (changing in liblist.gam 'gamedll "dlls/mp.dll"'), quit CS and relaunched a new game with the modified liblist.gam and it works !

Last edited by gunnyj6; 04-12-2004 at 02:00..
   
Reply With Quote
Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#4)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,415
Join Date: Apr 2004
Default Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 25-12-2004

Quote:
Originally Posted by @$3.1415rin
it's ok to post here, but it'd be also nice if we can keep the wiki alive : http://server.bots-united.com/wiki/i...stall%20JoeBot
Hmm. Because of some reason this link doesn't work or needs to be updated.
Here is the result:
Not Found

The requested URL /wiki/index.php/install JoeBot was not found on this server.

[EDIT]
Seems the current link is here:
http://wiki.bots-united.com/index.php/install%20JoeBot
[/EDIT]

Last edited by KWo; 25-12-2004 at 20:04..
   
Reply With Quote
Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#5)
Arnoudk
Member
 
Status: Offline
Posts: 8
Join Date: Oct 2004
Default Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 04-01-2005

sorry for not replying to your post i was away for a while because the forum didn't worked anymore so i thought the site was down but now i'm back and ready to answer al your questions
   
Reply With Quote
Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#6)
BeanDyp
Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Mar 2005
Default Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 12-03-2005

im quite new with this bot epic, however i am an experienced amxer, i ran my own server for a few months, it worked great... that being said, i have an issue wiht the bots.
i have played on servers that use joebots, i think they are great...
but i cannot run my own personal game (Click new game on CS menu)

i have checked and rechecked all my dlls and what not....
am i missing something???
my liblist.gam file is as follows
game "Counter-Strike"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll "joebot\joebot.dll"
gamedll_linux "joebot/joebot_i386.so"
trainmap "tr_1"

i have also tried changing my launch dll from the launch options of steam.
it resulted in cs working fine, but i could not start my own server without cs crashing out.
thanks for your time
   
Reply With Quote
Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#7)
//buRn3R*
Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Mar 2005
Default Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 18-03-2005

i followed the instructions *very* carefully, and absolutely nothing happened... pressing 'v' or '=' does nothing, there are no crashes when attempting to start the game... its exactly the same as it was before attempting to install
   
Reply With Quote
Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#8)
@$3.1415rin
Council Member, Author of JoeBOT
 
@$3.1415rin's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,381
Join Date: Nov 2003
Location: Germany
Default Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 19-03-2005

Quote:
Originally Posted by //buRn3R*
i followed the instructions *very* carefully, and absolutely nothing happened... pressing 'v' or '=' does nothing, there are no crashes when attempting to start the game... its exactly the same as it was before attempting to install
does addbot ( on a listenserver ) or "joebot addbot" ( without the quotes and on a dedicated server ) work ?


   
Reply With Quote
Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#9)
vo1
Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Sep 2005
Default Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 11-09-2005

I have had so many problems installing Joebot. The bad news is none of you have experienced the same problem that I get (So I know..) When I create my server the bots stay spectator. (I am using them with metamod) If you can help me thx <3

   
Reply With Quote
Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6
Old
  (#10)
@$3.1415rin
Council Member, Author of JoeBOT
 
@$3.1415rin's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,381
Join Date: Nov 2003
Location: Germany
Default Re: Working Installation For Joebot Cs 1.6 - 11-09-2005

check this thread : http://forums.bots-united.com/showth...3171#post43171

for the updated files, thx to splorygon again


   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com