.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > POD-Bot mm > Common Questions
Common Questions Are you seeking help ? Get it here !

Reply
 
Thread Tools
Can't add bots more than 21 CS 1.6
Old
  (#1)
geo30th
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Oct 2012
Default Can't add bots more than 21 CS 1.6 - 27-10-2012

Hi, i'm playing counter strike 1.6 ultimate and i can't add more bots to either team (T or CT). My previous game which was the original CS 1.6, after downloading and customizing terrorists/cterrorists & guns skins, the game ended up with only limited number of bots.

Now that i'm playing CS ultimate, it had the same problem. I've tried looking for podbot.cfg but i can't find it in the CS directory, i've opened up other .cfg files with notepad and can't find the lines "max_bots" or "pb_maxbots".

I also did typed diff commands on console like "mp_limitteams", etc.

I just don't know what else to do. I guess my last option is to download bot if that's ever gonna work. Reinstalling the game didn't fixed the problem as well.

If there's anyone who has an idea to fix this, pls help me~
  
Reply With Quote
Re: Can't add bots more than 21 CS 1.6
Old
  (#2)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: Can't add bots more than 21 CS 1.6 - 28-10-2012

Are You sure You are using podbot mm, not CSBots or other bots?Type in the server console:
meta list
and copy and paste the output here.
Podbot mm settings are located in cstrike\addons\podbot\podbot.cfg file.
  
Reply With Quote
Re: Can't add bots more than 21 CS 1.6
Old
  (#3)
geo30th
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Oct 2012
Default Re: Can't add bots more than 21 CS 1.6 - 31-10-2012

Yes, i have downloaded and followed the directions on installing it. But i've already figured it out. It turned out that i have to type in console and change the bot_difficulty from 4 to 2 after reaching 21 bots or so.

Before, I use the help menu to change the bot difficulty but then it stopped working. However, it does in console. So all came back to normal.

Right now i'm figuring out how to increase life points in cs.
  
Reply With Quote
Re: Can't add bots more than 21 CS 1.6
Old
  (#4)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: Can't add bots more than 21 CS 1.6 - 31-10-2012

bot_difficulty - there is no such setting for podbot mm... There are pb_minbotskill and pb_maxbotskill for podbot mm...
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com