.:: Bots United ::.  
filebase forums discord server github wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > HPB_bot
HPB_bot The trusty good ole mechs by botman HLDMTFCOpposing ForceDMCFront Line Force

Reply
 
Thread Tools
HPB_Bot and Statsme
Old
  (#1)
Ghost1104
Member
 
Ghost1104's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 10
Join Date: Jun 2005
Default HPB_Bot and Statsme - 18-06-2005

hi all

at first ..... great forum and great support here
then ..... sorry for my english (hehe) i am german 9_9

and now my brob...

my server (a reanted linux server hldm1) runnes very fine with hpb ..... but i try to install statsme (for psychostats) and if i restart the server then the server crashed if the bot try to join...

hpb allone worked fine (without statsme)
and statsme allone work fine too (without hpb)

whats happen there ?? can anybody help me ??

btw. if you need any infos about the server .... let me know and i will post it ...


Thx all


Greets Marc
  
Reply With Quote
Re: HPB_Bot and Statsme
Old
  (#2)
Pierre-Marie Baty
Roi de France
 
Pierre-Marie Baty's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,049
Join Date: Nov 2003
Location: 4643'60N 043'0W 0.187A
Default Re: HPB_Bot and Statsme - 19-06-2005

Which version of the HPB_bot are you using ?



RACC home - Bots-United: beer, babies & bots (especially the latter)
"Learn to think by yourself, else others will do it for you."
  
Reply With Quote
Re: HPB_Bot and Statsme
Old
  (#3)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: HPB_Bot and Statsme - 19-06-2005

What version of metamod and what version of StatsMe?
  
Reply With Quote
Re: HPB_Bot and Statsme
Old
  (#4)
Ghost1104
Member
 
Ghost1104's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 10
Join Date: Jun 2005
Default Re: HPB_Bot and Statsme - 19-06-2005

metamod 1.17.1 (cause bubblemod)
hpb_bot_mm_i386. (is 4 i think)
statsme 2.8.3


PPLLEEEAASSEEEE help
  
Reply With Quote
Re: HPB_Bot and Statsme
Old
  (#5)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: HPB_Bot and Statsme - 19-06-2005

Go to Your statsme.cfg file (in statsme folder) and find these lines:

// Rank by AUTHID
// If you play with bots, or on a LAN Server you should *not* enabled Rank by AUTHID
sm_storebyauth 1

and change the last one to

sm_storebyauth 0
  
Reply With Quote
Re: HPB_Bot and Statsme
Old
  (#6)
Ghost1104
Member
 
Ghost1104's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 10
Join Date: Jun 2005
Default Re: HPB_Bot and Statsme - 19-06-2005

hhm that i have ........ i changed that but still not work :-(
  
Reply With Quote
Re: HPB_Bot and Statsme
Old
  (#7)
Ghost1104
Member
 
Ghost1104's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 10
Join Date: Jun 2005
Default Re: HPB_Bot and Statsme - 20-06-2005

ohh no .. its HPB_Bot 3 ....... but still dont work :-(
  
Reply With Quote
Re: HPB_Bot and Statsme
Old
  (#8)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: HPB_Bot and Statsme - 20-06-2005

Copy and paste here Your metamod's plugins.ini file. We need to know what plugins else You have there.
  
Reply With Quote
Re: HPB_Bot and Statsme
Old
  (#9)
Ghost1104
Member
 
Ghost1104's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 10
Join Date: Jun 2005
Default Re: HPB_Bot and Statsme - 20-06-2005

linux addons/statsme/dlls/statsme_mm_i386.so
linux addons/adminmod/dlls/admin_MM_i386.so
linux addons/logd-1.0.0.6/logd_mm_i386.so
linux addons/logmod/dlls/logmod_mm_i386.so
linux addons/metamod/dlls/sc-prot_mm_i586.so
linux addons/metamod/dlls/nowallgauss_mm_i586.so
linux addons/HPB_bot/hpb_bot_mm_i386.so


thats all ......... i cant understand it :-/
  
Reply With Quote
Re: HPB_Bot and Statsme
Old
  (#10)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,424
Join Date: Apr 2004
Default Re: HPB_Bot and Statsme - 20-06-2005

Are You sure it's statsme is in the conflict with HPB_BOT? I mean this - need to try disable all plugins in Your plugins.ini (by semicolon at beginning of the ecah line) except hpb_bot_mm_i386.so and then step by step enable plugin by plugin (still with hpb_bot enabled) to see which one doesn't like HPB_Bot.
How about these plugins You have in metamod\dlls directory (what they are supposed to do what?)

Last edited by KWo; 20-06-2005 at 13:07..
  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com