.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Game servers > Bot Servers
Bot Servers You own a bot server? Here is the place to chat about it!

Reply
 
Thread Tools
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#11)
Fooska
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 01-01-2004

I think we need a server with Realbot in here...
   
Reply With Quote
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#12)
cruft
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 01-01-2004

Quote:
Originally Posted by Austin
CS 1.5 with POD bots.
They are set to be a little easier.
This makes for great gaming with 4 humans who can play as a tight team!
This may take some work but it would be cool if the server used botmixer to load the different bots onto the server at the same time.
   
Reply With Quote
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#13)
-=RAV=-AdrianShephard
Current Status: MIA
 
-=RAV=-AdrianShephard's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 576
Join Date: Jan 2004
Location: California USA
Default Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 06-01-2004

there are 2 rb servers i play at run by A$$A$IN 1.5, 1.6

1.5 server: 209.77.219.162:27015
1.6 server: 209.77.219.162:27015





Spamming RB Forums Since August 2001.
   
Reply With Quote
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#14)
botmeister
Ex-Council Member
 
botmeister's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,090
Join Date: Nov 2003
Location: Canada
Default Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 06-01-2004

There's another one for CS 1.6 here, it's running WIP #6 as of this post
http://forums.bots-united.com/showth...=1926#post1926

I have problems when the map changes. The realbot plugin fails each time, so I have it stuck on one map only.


Maker of the (mEAn) Bot.Admin Manager

"In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is." - Jan L.A. van de Snepscheut
   
Reply With Quote
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#15)
Onno Kreuzinger
aka: memed / Server Admin
 
Onno Kreuzinger's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 705
Join Date: Jan 2004
Location: germany
Default Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 14-01-2004

Hi,

1.5 runs without WON, it needs some advanced network setup (all clients must have an ip within one subnet), and some options in the server.cfg
it will try to reach the won servers, but operate without.

Regards Onno
   
Reply With Quote
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#16)
robbob4
Member
 
Status: Offline
Posts: 117
Join Date: Jan 2005
Default Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 29-01-2005

Heres my RB server although still dealing with a few bugs atm...


Name

[OD]rObBoB_44's Wc3FT Server

IP
68.105.230.187:27015

Game
CS 1.6

or just click my sig for more details


   
Reply With Quote
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#17)
Halo4
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Sep 2007
Default Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 12-09-2007

Hellooo! im new to the forum. can some1 tell me what a bot server is?
& maby a link to where i could get a bot for some game?
   
Reply With Quote
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#18)
Onno Kreuzinger
aka: memed / Server Admin
 
Onno Kreuzinger's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 705
Join Date: Jan 2004
Location: germany
Default Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 12-09-2007

Hi Halo4,

I aasume your english is not very good, you found -> this <- thread with a search engine and you even registered here, just to ask this question?
Well the site you are on is the place for Halflife ands HL based based bots (eg. Counterstrike).
Start reading the www.bots-united.com website, allthough quite some text, I will explain what you can find here.

Cheers Onno


sunny morning view from my balcony:

see our WIKI!
see our filebase!
   
Reply With Quote
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#19)
Halo4
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Sep 2007
Default Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 14-09-2007

Something like that.. but i didnt register to ask the question, but more to see the links posted here..... cose i used google to find something & it showed me this forum. & it looked like posted what i was looking for BUT i had to be registered to see the links..... sorry if i bothered any of you......




PS: my english is quite verry good seing that im from romania
   
Reply With Quote
Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs
Old
  (#20)
Krillin
Member
 
Krillin's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 38
Join Date: Aug 2007
Location: In a home
Warning Re: Bots servers collocated on the internet at 100 mbs - 16-12-2008

69.13.48.110 US UNITED STATES TEXAS AUSTIN PRIVATE CUSTOMER - CI HOST

Our servers are going to attempt to run hpb-bot. In all our years of running server, not even the developers can create a STABLE bot program for ANY HL1 or HL2 server. These servers with their built in bots, (CSCZ or CS:S) [Counter-Strike: Condition Zero or Counter-Strike: Source for thoes nuubs], are crashing left and right with memory errors with bots in them. Without them they run fine and stable as they should. So tell us, why can't the developers even get it right? ... Things that make you go, WTF!?

Even if your server was in a Data Center on the backbone to the internet there is NO WAY IN HELL you can run at 100MB. Only on your LAN (Local Area Network) can you truly run a server with a 100MB connection.

Even today on 12/16/2008 the FASTEST Data Center backbone connection is only 75MB. (At least in the USA).

Yes, those who control our internet in the USA are not as generous with Bandwidth as other countries. We are lucky as customers if we can get 25MB download (I have tested at about 27MB) and 2MB upload

Countries have customers who claim to have 100MB Upload and Download, but not USA. Maybe I should relocate to another country and truly run the BEST SERVERS eva!

In a nutshell, this country is going to hell in a handbag.

Krillin


Serving Players Since 1997


www.KRILLINSWORLD.com

Last edited by Krillin; 16-12-2008 at 10:26.. Reason: Located server location and posted info about Dev. Bot being UNSTABLE!?
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com