.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > JKBotti
JKBotti The new generation of Half-Life bots by ghost of evilspy HLDMOpposing Force

Reply
 
Thread Tools
Problem JK_Bot
Old
  (#1)
Grudge
Member
 
Status: Offline
Posts: 16
Join Date: Dec 2008
Default Problem JK_Bot - 02-01-2009

hi

i wrote here http://forums.bots-united.com/showth...9482#post59482

please ..can anybody help me ?
   
Reply With Quote
Re: Problem JK_Bot
Old
  (#2)
Immortal_BLG
Member
 
Status: Offline
Posts: 170
Join Date: Nov 2007
Location: Russian Federation
Default Re: Problem JK_Bot - 03-01-2009

Maybe you have old metamod version?
   
Reply With Quote
Re: Problem JK_Bot
Old
  (#3)
Grudge
Member
 
Status: Offline
Posts: 16
Join Date: Dec 2008
Default Re: Problem JK_Bot - 03-01-2009

Quote:
Originally Posted by Immortal_BLG View Post
Maybe you have old metamod version?
have MM v1.19p32 .. think isnt old ?!?
   
Reply With Quote
Re: Problem JK_Bot
Old
  (#4)
Immortal_BLG
Member
 
Status: Offline
Posts: 170
Join Date: Nov 2007
Location: Russian Federation
Default Re: Problem JK_Bot - 04-01-2009

NO Seems you need 'ghost of evilspy' help
   
Reply With Quote
Re: Problem JK_Bot
Old
  (#5)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: Problem JK_Bot - 04-01-2009

Quote:
Originally Posted by Grudge View Post
hi

i wrote here http://forums.bots-united.com/showth...9482#post59482

please ..can anybody help me ?
You have linux and problems started after hlds steam update, right?

Try this wordaround: http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=6976
   
Reply With Quote
Re: Problem JK_Bot
Old
  (#6)
Grudge
Member
 
Status: Offline
Posts: 16
Join Date: Dec 2008
Default Re: Problem JK_Bot - 04-01-2009

i tryed it it but dont work.....

i thought its only for 1.41....

its for 1.20 also ?
   
Reply With Quote
Re: Problem JK_Bot
Old
  (#7)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: Problem JK_Bot - 05-01-2009

Yes, 1.41 and older versions.

Please tell more about your server system.. which distro? which arch (i386 vs x86_64)

If you have x86_64 try "/usr/lib32/libm.so" instead of "/usr/lib/libm.so" with workaround.

I will get new 1.42 with the fix out soon.
   
Reply With Quote
Re: Problem JK_Bot
Old
  (#8)
Grudge
Member
 
Status: Offline
Posts: 16
Join Date: Dec 2008
Default Re: Problem JK_Bot - 05-01-2009

Sorry, i dont know what u ar talking about

i can tell i tryed i386 and i tryed http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=6976

nothing work

at the server i rented now i cant edit the HLDS_RUN

before (the other server) i tested it and it wont work

like i said .. all to 1.10 work

1.20 and all newer dont work

which distro? ..what that mean ?

u mean this one ? v1.1.2.1/Stdio (Linux, Dedicated, Protocol 48 )
   
Reply With Quote
Re: Problem JK_Bot
Old
  (#9)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: Problem JK_Bot - 07-01-2009

Ok, I released new version 1.42, please try that one.
   
Reply With Quote
Re: Problem JK_Bot
Old
  (#10)
Grudge
Member
 
Status: Offline
Posts: 16
Join Date: Dec 2008
Default Re: Problem JK_Bot - 07-01-2009

Still the Same

Dont work ... damn .. dont know why

Please .. i really would love to run this bot
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com