.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > YappA > The Agora
The Agora This is the place to go if you have suggestions, or if you want to participate in Council discussions. Everyone is welcome!

Reply
 
Thread Tools
Filebase problem (again)
Old
  (#1)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,415
Join Date: Apr 2004
Default Filebase problem (again) - 31-08-2008

Not Extended

A mandatory extension policy in the request is not accepted by the server for this resource.


Can any admin fix that? I'm unable to browse the filebase.
   
Reply With Quote
Re: Filebase problem (again)
Old
  (#2)
Onno Kreuzinger
aka: memed / Server Admin
 
Onno Kreuzinger's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 705
Join Date: Jan 2004
Location: germany
Default Re: Filebase problem (again) - 03-09-2008


Hi,

it is fixed (webserver restart). I'm investigating it a little further, since I belive it was a problem with the php memcache, which made the internal apache server structures go fuzzed. The php cache did work, only the memory cache was full (I cleared that bit file base still was throwing 50 errors).
But that is a) nothing that may not happen (swichtes to disk based cache) and b) the error code is totaly wrong, it is even hard to find real informations what routine my even throw such an error.
We need weeks to fill the cache (150mybte), if anything fails, I will incorporate a weekly reboot, we should consider this anyways, as there is no perfect garbage collection

Cheers Onno

Quote:
Originally Posted by KWo View Post
Not Extended

A mandatory extension policy in the request is not accepted by the server for this resource.


Can any admin fix that? I'm unable to browse the filebase.


sunny morning view from my balcony:

see our WIKI!
see our filebase!
   
Reply With Quote
Re: Filebase problem (again)
Old
  (#3)
KWo
Developer of PODBot mm
 
KWo's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,415
Join Date: Apr 2004
Default Re: Filebase problem (again) - 04-09-2008

Thank You again.
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com