.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Game servers > Server admin help
Server admin help Post here your questions related to how to get a server working, etc.

Reply
 
Thread Tools
Server does not start - Problem: Metamod
Old
  (#1)
woot woot
Member
 
Status: Offline
Posts: 100
Join Date: Aug 2005
Default Server does not start - Problem: Metamod - 03-01-2006

Hey guys,

I've been at this problem for about an hour. I posted this at AMX X forum as well. I searched the forum for the errors, none helped. My liblist.gam is as follows:

Code:
              
game "Counter-Strike" 
url_info "www.counter-strike.net" 
url_dl "" 
version "1.6" 
size "184000000" 
svonly "0" 
secure "1" 
type "multiplayer_only" 
cldll "1"  
hlversion "1111" 
nomodels "1" 
nohimodel "1" 
mpentity "multiplayer_only" 
gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll" 
trainmap "tr_1"
I'm running on Windows XP SP2. Now, my problem is everytime I try to load up my server it either has "host_error" or nothing. I get host_error when I try using the metamod-p26 dll. When I switch back to metamod1.18 dll, it says "Starting up dedicated server...." and then nothing happens. There is no console. I can click on the Dedicated Server as many times after it disappears meaning that it prolly shut off after it says "Starting up dedicated server...". Usually if I do that, it will restrict me to opening more than one server, but it doesn't.

Without metamod running, my server is fine. I've installed Amxx and metamod before, I don't know why I can't now. I'm pretty sure that the dll's are not corrupted because I got it from the host site.

Any help is appreciated.
   
Reply With Quote
Re: Server does not start - Problem: Metamod
Old
  (#2)
woot woot
Member
 
Status: Offline
Posts: 100
Join Date: Aug 2005
Default Re: Server does not start - Problem: Metamod - 03-01-2006

Uhh, ok, I guess there is no way to edit or delete my post/thread. But, I got it to work now. XD Sorry.
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com