.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Cyborg Factory > JKBotti
JKBotti The new generation of Half-Life bots by ghost of evilspy HLDMOpposing Force

Reply
 
Thread Tools
Bots in Adrenaline Gamer
Old
  (#1)
Overwhelming
Member
 
Overwhelming's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Jan 2009
Default Bots in Adrenaline Gamer - 27-02-2009

Ok, first - sorry for my english.
Second - the bots are great, working fine... in HL.
But when I try them in AG the cfg files just don't work. The chatter and the main config... idk why, but.. that's pretty annoying. I mean.. AG is almost the same as HLDM, I'm not so stupid and I'm sure then I did everything right. Just.. I'm curious w(hy)tf I can't configure anything in AG...
   
Reply With Quote
Re: Bots in Adrenaline Gamer
Old
  (#2)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: Bots in Adrenaline Gamer - 28-02-2009

Does AG show any kind of menu to players, when they join the server?
   
Reply With Quote
Re: Bots in Adrenaline Gamer
Old
  (#3)
Overwhelming
Member
 
Overwhelming's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Jan 2009
Default Re: Bots in Adrenaline Gamer - 01-03-2009

Well.. not exactly. Usualy it has a motd-like window, but I though it might be a problem, so I get rid of it. Now only when some1 (..a bot) joins it enteres first in spectator mode and it should use primary attack/jump or something to enter in the game. But if this was the problem they shouldn't even get in the game, right?
And again - sorry for my english.
   
Reply With Quote
Re: Bots in Adrenaline Gamer
Old
  (#4)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: Bots in Adrenaline Gamer - 02-03-2009

Ah.. ok.

So when player/bot enters AG server, they are in spectator mode, right? But bots do not know about spectator mode, and don't know that they need to fire/jump/etc. Do they return to spectator mode after dying?

I'll make new version of jk_botti for you to test..
   
Reply With Quote
Re: Bots in Adrenaline Gamer
Old
  (#5)
Overwhelming
Member
 
Overwhelming's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Jan 2009
Default Re: Bots in Adrenaline Gamer - 03-03-2009

Well they enter in spectator mode only when they enter the server. After they die it's the same as in HLDM. But there's no problem with joining the server.. I mean.. they do something and get into play somehow, but none of the configs still doesn't do anything. I have changed them, but still everything works with the defaults..
   
Reply With Quote
Re: Bots in Adrenaline Gamer
Old
  (#6)
ghost of evilspy
Moderator
 
ghost of evilspy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 140
Join Date: Mar 2005
Location: Finland
Default Re: Bots in Adrenaline Gamer - 03-03-2009

ah! doh!

I should have read your message more throughtly

How is AG installed on server? in separate directory next to valve?

Do you have configs in both valve/ and ag???/ directory?
   
Reply With Quote
Re: Bots in Adrenaline Gamer
Old
  (#7)
unKn0wn
Member
 
Status: Offline
Posts: 2
Join Date: Mar 2009
Location: Ukraine
Default Re: Bots in Adrenaline Gamer - 04-03-2009

Business is not in "fire/jump/etc". Boats work on Adrenaline Gamer MINI (there also to enter in a game it is necessary at first from spectate to go out pressure of fire/jump/etc) for me boats hurry, but there is other problem
   
Reply With Quote
Re: Bots in Adrenaline Gamer
Old
  (#8)
Overwhelming
Member
 
Overwhelming's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Jan 2009
Default Re: Bots in Adrenaline Gamer - 04-03-2009

Geez... I feel stupid. I didn't knew that they should be installed also in \valve. I had to try that... huh. Thanks, really.. now when I made the same configuration in \valve directory everything works just fine. Last time I tried them in HLDM and I liked them, but then i put them in \ag and left \valve with it's base configuration. My mistake... sorry for bothering you.
   
Reply With Quote
Re: Bots in Adrenaline Gamer
Old
  (#9)
intelliq
Member
 
Status: Offline
Posts: 33
Join Date: Mar 2005
Default Re: Bots in Adrenaline Gamer - 06-06-2011

They do not work on my AG server. They load but then server crashes within few seconds with this error:
"Tried to create a message with a bogus message type (0)"


(Bots do work brilliantly in regular HLDM, and Severarians.)
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com