.:: Bots United ::.  
filebase forums irc server wiki web
cubebot epodbot fritzbot gravebot grogbot hpbbot ivpbot jkbotti joebot
meanmod podbotmm racc rcbot realbot sandbot shrikebot soulfathermaps waypoints yapb

Go Back   .:: Bots United ::. > Enhancement Workshop > Metamod and metamod plugins
Metamod and metamod plugins Plugins and improvements for the metamod server-side mod

Reply
 
Thread Tools
ENTMOD:problem when saving and loading the entity saved?
Old
  (#1)
chelseafc0512
Member
 
Status: Offline
Posts: 51
Join Date: Oct 2008
Default ENTMOD:problem when saving and loading the entity saved? - 11-02-2009

hi guys .i 'am using entmod plugins with cs 1.6.there is a problem when saving and loading the entity saved i load in offline server with bot)
i play the map de_temple_falls_cz and i have move many entity by weapon_entmover .i want to save it to load later , so i enter:es_save h
when i look at the entity and enter the command:es_grab ,there is nothing notice me that i 've grabbed this entity ,so i don't know which entities has been grabbed. (it's the first problem)
then i save the entity by es_save 0 and quit the game, there is a file de_temple_falls_cz_h.txt ,so i think that the save command is enter correctly
.but the size of the file is 0 kb ,when i open it by notepad ,there is NOTHING in it.so i enter the map de_temple_falls_cz and enter command :es_load h
there is NOTHING happens
any helps would be geatful ,thank you
   
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com