.:: Bots United ::.

.:: Bots United ::. (http://forums.bots-united.com/index.php)
-   Sandbot (http://forums.bots-united.com/forumdisplay.php?f=85)
-   -   progress (http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=10041)

RoboCop 14-04-2018 01:19

Re: progress
 
Cannot seem to have it as well have no backtraces as well...

tschumann 14-04-2018 05:32

Re: progress
 
Can you the game with -condebug or whatever and paste the end of qconsole.log when it crashes?

RoboCop 15-04-2018 02:39

Re: progress
 
I've just done that as well.

But, interestingly I've switched from Metamod-P38 to P37 that doesn't have the eagle1.sc and eagle2.sc required for the client to play on my Linux Op4CTF server. It appears to be more stable with Sandbot just now...Maybe then with P37 will work better, and I hope will fix those glitches in CTF mode...

tschumann 15-04-2018 08:50

Re: progress
 
Ah nice.

Anyway, once I've got some time I'll try and do some final testing and tag a release.

RoboCop 15-04-2018 15:58

Re: progress
 
Yes well my Linux server still have those unwanted eagle1.sc and eagle2.sc files but they crash if I remove them. And I guess it's up to Valve to fix those Op4CTF bugs and get them outta way for ourselves to focus on how well SB performs.

Also for Op4CTF server owners I recommend NOT adding those eagle1/2.sc files in your map .res files for yor players to auto download, as that will nerf the Desert Eagle's gunfire sounds and animation. And I don't mean making your Desert Eagles turn into those toy Nerf Foam Dart guns!

tschumann 18-04-2018 14:41

Re: progress
 
What needs those files? I've only got events/eagle.sc (which the game needs).

RoboCop 18-04-2018 22:30

Re: progress
 
Mainly for Linux Op4 its events/eagle1.sc and events/eagle2.sc. Valve forgot to fix that issue for Linux Op4 so many years ago.

tschumann 21-04-2018 09:20

Re: progress
 
0.4.2 is out now - couple of bugs already:
- Singleplayer doesn't work when running MetaMod - overlooked during testing but my attempt at fixing just yields errors (Can't find address: 0c7db6d0 ERROR: Invalid function pointer in entity!)
- Changing bot_count doesn't work when running MetaMod - for some reason the cvar_t doesn't get the updated value in either the string or value attributes and I've got no idea why.

Anyway, I'd spent 3+ hours manually verifying and fixing bugs and wanted to get a release out so I've released anyway.
MetaMod again succeeds at making things more difficult.

RoboCop 21-04-2018 17:56

Re: progress
 
1 Attachment(s)
Well it seems to work better if I remove the libstdc++.so.6 provided by SteamCMD. The bot combat skills need a few fixes even at bot_skill 1.

Also you missed my new Op4CTF waypoints that I've made for you. Nice work tho!

tschumann 22-04-2018 01:02

Re: progress
 
Quote:

Originally Posted by RoboCop (Post 67055)
Well it seems to work better if I remove the libstdc++.so.6 provided by SteamCMD. The bot combat skills need a few fixes even at bot_skill 1.

Also you missed my new Op4CTF waypoints that I've made for you. Nice work tho!

What's wrong with bot_skill?
And yeah I'll add those waypoints in a future release.

Still not sure what's on with the singleplayer stuff in MetaMod though - anyone successfully integrated this with their bot? Given that it works without MetaMod I'm thinking that the extra layer of indirection is breaking things, but I think the .dll files are all loaded in the same address space so I think it should work.
Also, my attempt at fixing it yesterday gave more sane messages but I think what I did was wrong (or at least looking at the singlep plugin, they did what I had originally).


All times are GMT +2. The time now is 16:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.