.:: Bots United ::.

.:: Bots United ::. (http://forums.bots-united.com/index.php)
-   Sandbot (http://forums.bots-united.com/forumdisplay.php?f=85)
-   -   progress (http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=10041)

tschumann 25-11-2017 22:35

Re: progress
 
Thanks - thought the .wp* timestamp check could be a problem but that's not it.

So, with https://github.com/tschumann/sandbot...473cb1f5bd84d9 I got the following.

Half-Life works.
Half-Life with MetaMod works.
Opposing Force works.
Opposing Force with waypoints crashes.
Opposing Force with MetaMod crashes.

So I think the undefined symbol issue is fixed now (not sure why...).
Also, Opposing Force with waypoints works if .wp1, .wp2, .wp3 and .wp4 waypoint files are present (I noticed that running a non-waypointed map followed by a waypointed map generated these extra files), so it looks like some variable may be initialised with bad data to make Opposing Force CTF think there are four teams.

Nubzior 26-11-2017 17:34

Re: progress
 
Still the same on 0.4.1.1-hotfix.

tschumann 27-11-2017 10:53

Re: progress
 
Quote:

Originally Posted by Nubzior (Post 66926)
Still the same on 0.4.1.1-hotfix.

The undefined symbol? Did you compile it yourself? The binaries in the repo are still from v0.4.1
If you did compile it yourself what version of gcc are you using?

RoboCop 27-11-2017 16:58

Re: progress
 
Sorry for delay, been too busy on my essays. Do you need me to run Sandbot on Linux listenserver, is that what you are saying?

Nubzior 28-11-2017 18:54

Re: progress
 
Quote:

Originally Posted by tschumann (Post 66927)
The undefined symbol? Did you compile it yourself? The binaries in the repo are still from v0.4.1
If you did compile it yourself what version of gcc are you using?

Yes, compiled by myself from branch 0.4.1.1-hotfix.
gcc (Debian 6.3.0-18) 6.3.0 20170516

tschumann 30-11-2017 11:48

Re: progress
 
Quote:

Originally Posted by RoboCop (Post 66928)
Sorry for delay, been too busy on my essays. Do you need me to run Sandbot on Linux listenserver, is that what you are saying?

No that's okay - it wasn't what I thought the issue might be.

Quote:

Originally Posted by Nubzior (Post 66929)
Yes, compiled by myself from branch 0.4.1.1-hotfix.
gcc (Debian 6.3.0-18) 6.3.0 20170516

Okay, I'm using gcc 6.3.0 too - I'll try making some other changes - if you don't mind would you be able to try them out when I've tried some stuff?
Also, does Sandbot for Half-Life work even though Day of Defeat doesn't?

Nubzior 30-11-2017 17:21

Re: progress
 
No problem.

tschumann 02-12-2017 07:20

Re: progress
 
Quote:

Originally Posted by Nubzior (Post 66931)
No problem.

Awesome thanks. I've tried adding some empty destructors and compiled some new binaries: https://github.com/tschumann/sandbot...9b0a047b8a9efd
Let me know how that goes - if that doesn't work I might try playing around with some compiler options.

Nubzior 02-12-2017 14:21

Re: progress
 
Still the same i think is something with Makefile binaries

tschumann 03-12-2017 06:10

Re: progress
 
Quote:

Originally Posted by Nubzior (Post 66933)
Still the same i think is something with Makefile binaries

Did you try both my binaries and compiling yourself?
What version of libc and libstdc++ do you have installed?


All times are GMT +2. The time now is 04:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.