.:: Bots United ::.

.:: Bots United ::. (http://forums.bots-united.com/index.php)
-   HPB_bot (http://forums.bots-united.com/forumdisplay.php?f=35)
-   -   HPB_bot problem, please can you help me? (http://forums.bots-united.com/showthread.php?t=9974)

SKELLYGUY 09-12-2014 19:25

HPB_bot problem, please can you help me?
 
Well, my problem happen when i going to play Wizard Wars version 1.3.0. with HPB_bot, ok then i added the bots it magically leave the server by themselves, with no apparent reason, and when i going to change the max_bots, min_bots and other commands, it says "unknown command", having the HPB_bot installed with metamod.

please can someone help me?

sorry my english, i'm from Argentina

Whistler 16-12-2014 16:37

Re: HPB_bot problem, please can you help me?
 
for metamod version try prefixing all commands with "HPB_Bot"

SKELLYGUY 18-12-2014 04:07

Re: HPB_bot problem, please can you help me?
 
Thank you so much! the bots work correctly :)


All times are GMT +2. The time now is 03:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.